Hartil, atacuri de panica?

06-03-2012
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Buna seara. Am inceput un tratament pentru hipertensiune cu Hartil, Sermion si Nebilet de vreo 4 zile. Am observat ca pe zi ce trece ma incearca cate o stare de anxietate si de frica din ce in ce mai puternica, care a culminat azi cu un atac de panica, foarte puternic(era cat pe ce sa chem Ambulanta ). Dupa cum am citit prospectele, Hartilul da stari de depresie si frica, dar chiar asa puternice? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
07-03-2012, ora 15:55
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna ziua. Uneori reactiile adverse la unele medicamente pot fi puternice. Va recomand sa contactati medicul curant pentru a vedea daca va schimba schema de tratament.
0
09-03-2012, ora 14:57
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Am fost la medicul curant si nu mi-a schimbat tratamentul, ci m-a trimis la psiholog. Acesta m-a diagnosticat cu 'Tulburarea de panica', si mi-a prescris un tratament cu Depakine, Xanax si Trittico. Dupa doua zile de tratament ma simt mult, mult mai bine, nu mai am nici o neliniste. Sa vedem ce-o fi mai departe. Multumesc doamnei Dr. Roxana Olaru pentru recomandare. Toate bune!
Adaugă un comentariu / răspuns