HEMIPAREZA DREAPTA LA BEBE

13-02-2010
NINETA_MARIA
Nu este medic/terapeut
NINETA_MARIA
Buna. Sunt o mamica proaspata a unui bebe care are acum 5 luni si 3 saptamani. Este un copil foarte agitat care plange mai tot timpul. recent am fost internata la pediatrie 2 cluj cu el si am descoperit ca are reflux gastro-esofagian, esofagita de reflux, volvulus gastric, anemie pluricarentiala hipertrofie de timus. in spital am observat ca nu-si mai foloseste manuta dreapta si nu mai vrea sa o deschida. Am fost la neuro si a fost diagnosticat cu hemipareza dreapta. Ne internam din nou cu el pe 15.02. pentru terapie si tratament. Problema mea este ca desi a primit tratament ptr problemele de la stomacel el este tot agitat si plange in continuu. Am observat ca ii sunt umflate gingiile dar nu i-au iesit dintisorii. ideea este ca plansul lui este foarte intens, si dureaza foarte mult. care ar putea fi cauzele sau ce mai pot sa fac sa-l linistesc ptr ca nu dormim noptile si ziua suntem incontinuu agitati.Va rog sa-mi da-ti sfaturi ca nu mai stiu ce sa-i mai fac. Multumesc.
1 comentarii
0
21-02-2010, ora 09:23
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Refluxul gastro-esofagian tinde sa reapara, si atunci tratamentul trebuie reluat. E posibil ca si gingiile sa-l doara - incercati sa-l masati cu calgel pe ginigii si dati-i si o doza de Nurofen la nevoie.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul