Hernia inghinala...ajutorrr
Buna ziua!Sunt o tanara mamica si am un baietel de 3 luni, a fost nascut normal, sanatos dar de la 1 luna si jumatate i-a aparut o hernie inghinala in partea stanga, se umfla doar atunci cand plange sau se screme.De cateva zile e foarte agitat si cam plange mai ales seara inainte de culcare, in rets nu are nici un simptom. Medicul pediatru spune ca nu e de domeniul lui si ca ar trebui dus la un chirurg infantil insa la noi in oras nu este. Ce spuneti ar trebui sa merg cu el neaparat asa de repede sau sa mai astept?Ar putea plange de durere de hernie?La ce varsta ar trebui operat?Va multumesc foarte foarte mult
1 comentarii
cind am fost mic am avut hernie inghinala dubla. La fel, se umfla cind plingeam sau ma scremeam. La sugestia tatalui meu (medic), mi-au facut o proteza pe care a trebuit sa o port o perioada de timp. Nu-mi amintesc cit timp a trebuit sa port proteza (probabil un an de zile). Proteza a fost un fel de ham-chilot care avea niste pernitze care exercitau o presiune constanta in zona herniei, foarte simplu. Folositea protezei a permis organismului sa se fortifice in zona respectiva si problema s-a rezolvat definitiv. Am 41 de ani si n-am mai avut nici un fel de probleme cu hernia. Puteti sa va interesati ca sigur acum trebuie sa existe proteze de genul asta. va doresc numai bine si sanatate. Merita sa incercati proteza. Nu va mai avea dureri si o sa permita repararea herniei. daca chiar nu se rezolva (ceea ce ma indoiesc), operatia e relativ simpla si poate fi facuta cind baietelul e mai mare. Salut!
Alte subiecte recente din această secțiune: