hidrocel.. dati-mi mai multe detalii, va rog!

17-01-2009
george123
Nu este medic/terapeut
george123
Am fost la un medic chirurg si mi-a zis ca am hidrocel.(scrot plin cu lichid, si din cauza aceasta este asa mare). Spuneti-mi va rog...e grea operatia? Ce repercursiuni poate avea hidrocelul in caz ca nu il operez? Cam cat timp dupa operatie tb. sa stau in spital si cam in cat timp ma refac?
Multumesc!
Astept raspunsuri!
3 comentarii
0
17-01-2009, ora 14:29
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistit, nu te speria, operatia este usoara, intr-o saptamana esti acasa.Nu poti sta asa; te jeneaza in viata de zi cu zi, si acea punga cu lichid se poate transforma intr-o punga de puroi, poti avea mari probleme.Te vei reface repede daca asculti medicii.Deci capata curaj si du-te la operatie.Numai bine!
0
14-11-2009, ora 21:53
mirelmirel
Nu este medic/terapeut
mirelmirel
buna ziua !! din cate stiu operatia de hidrocel nu e grea. eu am fost operat akm o luna si vreau sa va pun niste intrebari. eu fac sport de performanta. dupa cat timp am voie sa ma reapuc. si viata sexuala dupa cat timp am voie sa o "reincep" ?... va multumesc!!
0
22-06-2011, ora 12:26
b0gdannnnn
Nu este medic/terapeut
b0gdannnnn
buna ziua am fost operat de curand de hidrocel aproximativ o saptamana, operatia a decurs bine dar am cateva nelamuriri : 1 fac sport de performanta si nu stiu cand pot rejuca!!.2 pot sta pe scaun la calculator? (imi afectezaza cumva operatia ?) 3 cand pot reincepe viata sexuala?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: