HIDROCORTIZON HEMISUCCINAT

25-12-2010
florindragos
Nu este medic/terapeut
florindragos
Salutare ! Incep prin a va ura tuturor sarbatori fericite.
Am luat hepatita A, am fost in spital si am facut 7 perfuzii cu hidrocortizon hemisuccinat, cate 2 fiole de 5ml (bineinteles + cele 2 in sticla bruna ) pe zi in glucoza 10% sticla de 0, 5l.
Problema e ca a doua zi dupa ce am terminat cu perfuziile, a inceput sa mi se incarce fata de cosuri f urate, chiar si pe cap au inceput sa apara. Eu totusi aveam dinainte o forma usoara de acnee dar asa ceva nu am avut in viata mea, mi s-a parut ca ceva nu este in regula, prea au aparut dintr-o data.
In cele din urma am fost la un dermatolog dupa cam o saptamana si dupa ce i-am povestit faza cu hepatita, mi-a zis ca ar fi de la acest hidrocortizon hemisuccinat. Mi-a dat ceva de dat pe fata, pt ca antibiotice nu am voie, si mi-a zis sa stau linistit ca atunci cand va disparea hidrocortizon hemisuccinat din sange, vor disparea si cosurile
Am fost cam neinspirat si nu l-am intrebat cand anume..., totusi au trecut deja 9 zile pana acum si intrebarea mea este daca STITI CUMVA CAND DISPARE ACEST HIDROCORTIZON DIN SANGE dupa doza pe care am spuso mai sus?
1 comentarii
0
08-01-2018, ora 14:14
brasoveanua
Nu este medic/terapeut
brasoveanua
Pentru wheezing pulmonar mi a a recomandat injectii intravenoade cu hemisuccinst de cortizon si vitamina c.E corect?Are contraindicatii?Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns