infectie cu klebsielle

28-05-2012
tonyx
Nu este medic/terapeut
tonyx
Buna ziua,
In urma cu 2 luni copilul meu de 6 ani a inceput sa aibe din nou probleme cu scaunul. De o luna a inceput sa se scape pe el tot mai des asa ca i-am facut analize de coprocultura si ex. coproparazitologic, pentru ca nu intelegem cum se poate asa ceva, fiind totusi maricel. Dar el sustine ca nu-si poate aminti momentul cand se intampla.
Conform rezultatului a iesit ca are microbul klebsielle.
Ciudat e ca am citit pe forum ca aceast microb apare in infectiile urinare.. Ma rog, nu ma pricep.
Vreau doar sa scapam de el si copilasul meu sa nu mai aibe astfel de probleme, mai ales ca va incepe scoala si va fi si mai problematic atunci.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, urmeaza sa mergem la medicul de familie cu rezultatul dar intrebarea mea este daca acest microb are ceva in comun cu faptul ca cel mic se scapa pe el?
In urma cu 3 saptamani a fost operat si de polipi deoarece in cei 6 ani de viata a fost mai mereu racit si indopat de antibiotice - Augumentin, Zinnat si altele asemenea...
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul