infectie urinara?

Buna ziua,
Baietelul meu are 2 ani si 5 luni si inca nu reusim sa scapam de pampers.De vreo 10 zile trage de pampers in partea din fata sau se culca pe burtica si se tot freaca.O vreme a fost rosu la fundic, dar s-a vindecat, i-am facut si examen coproparazitologic care a iesit negativ, asta pentru ca tot timpul spunea "doale culu", dar acuma cred ca e vorba de aparatul urinar.Cand il spal si incerc sa-i trag pielicica plange si nu ma lasa sa-l ating.Sa fie fimoza, infectie urinara?Sa-i fac analize?
Febra nu face, are pofta de mancare.
Va multumesc!
Baietelul meu are 2 ani si 5 luni si inca nu reusim sa scapam de pampers.De vreo 10 zile trage de pampers in partea din fata sau se culca pe burtica si se tot freaca.O vreme a fost rosu la fundic, dar s-a vindecat, i-am facut si examen coproparazitologic care a iesit negativ, asta pentru ca tot timpul spunea "doale culu", dar acuma cred ca e vorba de aparatul urinar.Cand il spal si incerc sa-i trag pielicica plange si nu ma lasa sa-l ating.Sa fie fimoza, infectie urinara?Sa-i fac analize?
Febra nu face, are pofta de mancare.
Va multumesc!
3 comentarii

duceţi vă la chirurg pediatru la consult sigur îşi dă seama imediat dacă e fimoză, ei se confruntă cu sute de astfel de cazuri

Fimoza reprezinta imposibilitatea decalotarii penisului la baietei. Daca dumneavoastra incercati sa il decalotati si nu iasa caputul penisului afara cu usurinta este posibil sa aiba o fimoza.Chiar si asa, fimoza nu doare, nu ustura, nu cauzeaza prurit ci poate favoriza infectiile locale numite balanite. Penisul copilului ese rosu si/sau umflat iar cand face pisu acuza dureri. Este bine intr-adevar sa fie vazut de un chirurg mai ales ca varsta de 2 ani este oarecum ideala pentru decalotare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9infectii urinare
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 3tratament corect !?
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 3Infectie urinara sau iritatie?
- 3infectia urinara
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 2Prevenirea infectiei urinare
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 1infectie urinara si e-coli
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 0dupa cat timp se trateaza infectia mixta?
- 1infectie urinara diagnostic
- 0Biseptol concomitent cu Uricol
- 1Infecție urinară cu E coli
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: