INFECTIE URINARA CITROBACTER KOSERI

Buna seara, va scriu cu durere in suflet, nepotelul meu de 4 luni are o infectie urinara de a carui nume nu am auzit pana acum :CITROBACTER KOSERI.Sunt foarte ingrijorata pentru, ca nu stiu, si nu gasesc nimic sa aflu despre aceasta infectie.Care este cauza aparitiei ei la o varsta asa frageda, cu tratamentul antibiotic scapa de ea, poate reapare, ?? Va rog sa-mi spuneti cat mai multe detalii despre aceasta infectie.Va multumesc foarte mult.
2 comentarii

este o bacterie ubicuitara, care poate infecta persoanele imunodeprimate sau copiii, mai ales prematurii.
pe langa tratamentul administrat trebuie
-facute si analize de sange, eventual cu internare, ca aceasta bacterie poate da meninigita in unele cazuri
-mama si cei din anturajul intim sa-si faca sumar urina si eventual urocultura cu tratament in caz ca iese pozitiv
-urmarita cresterea si dezvoltarea sugarului (daca ia in greutate, daca se alimenteaza daca doarme suficient sau alte semne ce apar...)
-trebuie respecata o igiena riguroasa a apei de scaldat, sanului, vaselor de bucatarie, lenjeriei...
- in foarte rare cazuri, cand persisa infectiile urinare, cu rezistenta la tratament, trebuie efectuat un consult UROLOGIC ca infectiile urinare persistente la copii pot fi cauza unor anomalii de aparat urinar care le-ar favoriza
pe langa tratamentul administrat trebuie
-facute si analize de sange, eventual cu internare, ca aceasta bacterie poate da meninigita in unele cazuri
-mama si cei din anturajul intim sa-si faca sumar urina si eventual urocultura cu tratament in caz ca iese pozitiv
-urmarita cresterea si dezvoltarea sugarului (daca ia in greutate, daca se alimenteaza daca doarme suficient sau alte semne ce apar...)
-trebuie respecata o igiena riguroasa a apei de scaldat, sanului, vaselor de bucatarie, lenjeriei...
- in foarte rare cazuri, cand persisa infectiile urinare, cu rezistenta la tratament, trebuie efectuat un consult UROLOGIC ca infectiile urinare persistente la copii pot fi cauza unor anomalii de aparat urinar care le-ar favoriza

ankewk, multumesc frumos pentru raspuns, multumesc pentru sfaturile pe care mi le dai, vom face tot ce trebuie ca sa -l facem sanatos pe printisorul nostru.Mai astept raspunsuri la acest subiect.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: