inima marita, copil 6 ani

24-11-2007
costica
Nu este medic/terapeut
costica
fiul meu are 6 ani si a fost internat in spital pentru o raceala, unde i s-a descoperit ca are inima marita.Nu i s-a prescris precautii la efort nici nu am intrebat, insa a fost de 2 ori la cabinetul de ecografie pt investigatii in spital pe perioda internarii pe seama aceasta. Eu l-am inscris la un sport.As vrea sa stiu daca are voie sa faca sport intens.Marturisesc ca oboseste mai repede fata de alti copii, oricat s-ar antrena. se opreste dintr-o data din alergare.Ce trebuie sa faca?
3 comentarii
0
24-11-2007, ora 00:00
N.
Identitate neconfirmată
N.
Prezenta cardiomegaliei impune investigatii suplimentare care conduc spre depistarea cauzei. Cu siguranta ca in cadrul internarii in spital acestea au fost efectuate. In lumina rezultatelor acestor investigatii, medicul pediatru care il ingrijeste pe fiul dvs. este singurul care va poate da informatii cu privire la diagnosticul pe care l-a stabilit si daca acest diagnostic permite o activitate fizica intensa.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu medicul pediatru care il ingrijeste pe baietelul dvs. si sa sistati orice activitate sportiva, pana in momentul in care acesta va permite practicarea unui sport. Adresati medicului pediatru care cunoaste rezultatele tuturor investigatiilor efectuate pe perioada spitalizarii, intrebari cu privire la GRADUL de efort permis fiului dvs. Va doresc multa sanatate.
0
26-01-2010, ora 18:13
seceleanu
Nu este medic/terapeut
seceleanu
Am o fetita de 7 ani, si in urma unei radiografii pulmonare, doctora pneumolog pediatru, mi-a spus ca nu are nimic la plamini.Are rinotraheita.Dar a spus, ca nu-i place cum arata inima ei, ca e mult mai mare decit normal, si are o forma aparte.Vreau s amerg cu ea la cardiolog, dar programarea este peste o luna.Copilul nu are alte probleme.Este grav?
0
06-02-2013, ora 22:03
C.Ionut
Nu este medic/terapeut
C.Ionut
Buna ziua.am si eu o problema si as dori niste sfaturi :..am ajuns la spital in urma unei fracturii de tibie si dupa mai multe analize la care am fost supus in spital am facut prin toate aceste analize in jur de 25 de EKG -uri si radiografii la inima.Eu sunt sportiv de performanta (fotbal) si medicul mi-a spus ca nu o sa mai fac sport niciodata, eu momentan am tot piciorul in gips si nu pot merge la controale in orase mai mari.Dar si sfatul unui medic specialist sau o persoana care a trecut si el prin asa ceva.Eu nu am dureri..nu am nici o simptoma din tot ce am citit legat la inima marita...dar am niste blocaje foarte rar si acelea tin in jur de 2-3 secunde...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  •