Insarcinata, sau nu ?
Buna ziua ma confrunt cu o mare nedumerire !
Pe data de 2 martie mi-am inceput viata sexuala neprotejat din pacate. Pe data de 14 mi-a venit ciclul menstual a tinut 5 - 6 zile iar acum am anumite scurgeri vaginale de culoare alb, mancarimi si usturimi la nivelul vaginului. Metionez ca a fot primul contact sexual si nu am avut sangerari, iar partenerul si-a dat drumul la exterior. Posibil sa fiu insarcinata raspunsuri sincere va rog. Multumesc !
Pe data de 2 martie mi-am inceput viata sexuala neprotejat din pacate. Pe data de 14 mi-a venit ciclul menstual a tinut 5 - 6 zile iar acum am anumite scurgeri vaginale de culoare alb, mancarimi si usturimi la nivelul vaginului. Metionez ca a fot primul contact sexual si nu am avut sangerari, iar partenerul si-a dat drumul la exterior. Posibil sa fiu insarcinata raspunsuri sincere va rog. Multumesc !
1 comentarii
Buna seara!
Probabilitatea, dupa spusele dumneavoastra, este mica, insa ea exista deci un test de sarcina at putea fi util, pt a va scapa de temeri. Scurgerea pe care o mentionati este cel mai probabil rezultatul unei candidoze vaginale, care se trateaza cu usurinta. Pt excluderea insaa unei alte cauze, at fi indicat in consult ginecologic.
Probabilitatea, dupa spusele dumneavoastra, este mica, insa ea exista deci un test de sarcina at putea fi util, pt a va scapa de temeri. Scurgerea pe care o mentionati este cel mai probabil rezultatul unei candidoze vaginale, care se trateaza cu usurinta. Pt excluderea insaa unei alte cauze, at fi indicat in consult ginecologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 11as putea fi insarcinata? va rog mult!
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 4este sarcina?
- 1insarcinata fara penetrare?
- 3am ramas insarcinata?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 3Sarcina posibila?
- 1Insarcinata?!
- 4Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: