Insarcinata, sau nu ?
Buna ziua ma confrunt cu o mare nedumerire !
Pe data de 2 martie mi-am inceput viata sexuala neprotejat din pacate. Pe data de 14 mi-a venit ciclul menstual a tinut 5 - 6 zile iar acum am anumite scurgeri vaginale de culoare alb, mancarimi si usturimi la nivelul vaginului. Metionez ca a fot primul contact sexual si nu am avut sangerari, iar partenerul si-a dat drumul la exterior. Posibil sa fiu insarcinata raspunsuri sincere va rog. Multumesc !
Pe data de 2 martie mi-am inceput viata sexuala neprotejat din pacate. Pe data de 14 mi-a venit ciclul menstual a tinut 5 - 6 zile iar acum am anumite scurgeri vaginale de culoare alb, mancarimi si usturimi la nivelul vaginului. Metionez ca a fot primul contact sexual si nu am avut sangerari, iar partenerul si-a dat drumul la exterior. Posibil sa fiu insarcinata raspunsuri sincere va rog. Multumesc !
1 comentarii
Buna seara!
Probabilitatea, dupa spusele dumneavoastra, este mica, insa ea exista deci un test de sarcina at putea fi util, pt a va scapa de temeri. Scurgerea pe care o mentionati este cel mai probabil rezultatul unei candidoze vaginale, care se trateaza cu usurinta. Pt excluderea insaa unei alte cauze, at fi indicat in consult ginecologic.
Probabilitatea, dupa spusele dumneavoastra, este mica, insa ea exista deci un test de sarcina at putea fi util, pt a va scapa de temeri. Scurgerea pe care o mentionati este cel mai probabil rezultatul unei candidoze vaginale, care se trateaza cu usurinta. Pt excluderea insaa unei alte cauze, at fi indicat in consult ginecologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 122oare sunt gravida?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 3anticonceptionalele.. eu nu am mai avut o alta folie cu mine
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 4insarcinata?
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 3ne-am jucat in perioada mea fertila, ce riscuri sunt?:(
- 4mai exista risc de sarcina?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 0Insarcinata?
- 2Sarcina sau nu?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 0Care e problema ????
- 0Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: