Interpretare analize bebelus 7 luni

Am un baietel de 7 luni, cu care am avut probleme cu burtica de la 2 saptamani. Timp de 6 luni, in analizele la copro ne-a tot aparut Klebsiella. Timp de 4 luni ne-am chinuit cu diareea, 10-12 scaune pe zi, acum nu mai avem diaree, dar lipsa poftei de mancare persista. Am consultat numerosi medici pediatrii dar parerile au fost impartite: unii ca este vorba de flora saprofita, altii ne-au dat antibiotic si totusi problema noastra a persistat.
Acum am refacut analizele pentru ca reaparusera scaunele apoase cu mucus, dese. La coprocultura nu a mai aparut Klebsiella. Este pentru prima data dupa 6 luni de analize cand nu ne mai apare. La proba de digestie a aparut amidon si celuloza foarte rar, iar la observatii privind examenul coproparazitologic este mentionat: "rar amidon nedigerat, rara flora iodofila". La coprocitograma, hematii - absent, leucocite absent.
Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu explicarea acestor analize.
Va multumesc!
Acum am refacut analizele pentru ca reaparusera scaunele apoase cu mucus, dese. La coprocultura nu a mai aparut Klebsiella. Este pentru prima data dupa 6 luni de analize cand nu ne mai apare. La proba de digestie a aparut amidon si celuloza foarte rar, iar la observatii privind examenul coproparazitologic este mentionat: "rar amidon nedigerat, rara flora iodofila". La coprocitograma, hematii - absent, leucocite absent.
Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu explicarea acestor analize.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: