Ketotifen + somnolenta

15-10-2008
matttzu
Nu este medic/terapeut
matttzu
Buna ziua. Sunt un astmatic, am 28 de ani. Am avut niste crize mari zilele trecute asa ca mi-am luat niste ketotifen. Nu am mai luat ketotifen de cand aveamvreo 10-12 ani, deoarece dormeam toata ziua de la el. Putin sport si nu am mai prea avut probleme grave, pana zilele trecute.

Am luat o jumatate de pastila, deja nu mai pot tine ochii deschisi, adorm la birou. Va rog daca se poate o varianta alternativa de prevenire, am intrebat si la farmacie, dar nu au stiut sa-mi dea un echivalent al ketotifenului.

Va multumesc
1 comentarii
0
15-10-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Tratezi cu prea mare superficialitate( "am intrebat si la farmacist " !) problema cea mai importanta ptr.prezentul si viitorul tau - astmul !! Ar fi trebuit sa ai deja un plan de actiune si unul de tratament ( daca nu ai fi ocolit, pana acum, pneumolologul si alergologul !!) care planuri, prin indicatiile continute, ar fi trebuit sa te ajute in controlul episoadelor de criza.Nu-i de joaca, iar ignoranta se plateste! Din ac. cauza mama mea este conectata acum la un concentrator de oxigen. Ti-ar fi de un convingator folos sa te documentezi asupra astmului si surse de informare sunt destule pe Google.Efectul secundar al Ketotifenului -somnolenta - scade in urmatoarele zile.Dar intrebarea este : face acesta parte din acel plan de tratament recomandat de medic?, sau ai mers la farmacist ca la doctor cerandu-i un tratament?
Adaugă un comentariu / răspuns