Lactatie falsa dupa sterilizare

29-08-2021
iuliamihalache
Nu este medic/terapeut
iuliamihalache
Acum un an mi-am sterilizat catelusa labrador, iar de atunci la fiecare 6 luni are lactatie falsa, de parca ar fi fost in calduri si urmeaza sa alăpteze. A fost reoperata pt ca dupa sterilizare a dezvoltat o formatiune (suspectata ca fiind formata din cauza firelor cu care fusese suturata in interior la sterilizare). La a doua operatie medicul a vizualizat iar abdomenul pt a se asigura ca nu a ramas nimic suspect pe acolo. La 6 luni de la prima interventie a apărut prima lactatie falsa, iar acum la inca 6 luni ne confruntam cu aceeasi problema. In mai i-am facut ecografie pt a ne asigura ca nu s-a mai dezvoltat nimic ciudat in abdomenul ei. Toate bune si frumoase, doar ca ea continua sa aiba lactatii false. Deja veterinarul nostru ridica din umeri. Caut un endocrinolog veterinar sau orice alt doctor care sa ne indrume spre rezolvarea problemei. As vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme si ce rezolvare a gasit.
2 comentarii
0
30-08-2021, ora 21:33
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Si eu am avut o catea lupa si dupa 5-6 nasteri ne-am saturat ca nastea intre 10 si 15 catei , am castrat-o si dupa 6 luni i-a aparut lactatie falsa si intimplator cineva mi-a rupt gardul intr-o noapte si cateaua a disparut timp de 2 luni de zile. Dupa ce a venit nu am mai sesizat ceva la ea si se-a revenit, mai asteptati.
0
30-08-2021, ora 22:10
iuliamihalache
Nu este medic/terapeut
iuliamihalache
Din pacate, la a mea e a doua oara la 6 luni si la alte 6 luni cand apare lactatia falsa. Are totusi un an de la sterilizare... Ma tem de tumori mamare de la aceste lactatii. De aceea caut sfaturi si solutii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: lactatia falsa

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lactația falsă (gestația falsă, pseudogestația)
  •