luxatie cot copil

01-03-2015
andreeaseby
Nu este medic/terapeut
andreeaseby
buna ziua, aseara baiatul meu in varsata de 5 ani a cazut si s-a lovit a cot.Am fost cu el la spital, unde mi s-a spus ca are luxatie cot, si i-au pus atela gipsata, pe care trebuie sa o tina 2 saptamani, dar ma ingrijoreaza faptul ca baiatul mai acuza dureri usoare a niveul cotului, este normal avand in vedere ca are deja atela gipsata pusa?, este nevoie sa ma duc cu el din nou la medic?, si as avea o intrebare- cum este mai bine sa doarma?
3 comentarii
0
01-03-2015, ora 16:07
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Fetita mea a patit asta anul trecut si doctorul mia explicat sa la 80%din cazuri se rezolva cu atela ghipsata si la cei 20% se deplaseaza oasele si este nevoie de tije de fixare, fata mea a avut ghinionul sa faca parte din cei 20 % si a avut 4 tije in brat, si sa refacut foarte bine acum sta in maini la joaca.
0
03-03-2015, ora 01:25
andreeaseby
Nu este medic/terapeut
andreeaseby
multumesc mult pt raspuns, speram sa fim printre cei 80%, vineri ne ducem la control
0
03-03-2015, ora 12:32
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
au facut o radiografie in 2 directii? a trebuit repusa luxatia sau cum a fost diagnosticata luxatia? da a fost repusa, au facut radiografii de control?
a fost controlata stabilitatea ligamentelor volaterale?
deobicei o luxatie de cot corect repusa se vindeca fara probleme, insa vindecarea poatedurea destul de lung pentru ca in timpul luxatie sunt lezate ligamente, se rupe capsula articulara, muschi etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: