malformatia chiari 1

30-06-2010
carmenciumpi
Nu este medic/terapeut
carmenciumpi
buna ziua, am 24 de ani si in noiembrie 2009 am fost diagnosticata cu malformatia chiari 1 in urma unu tomograf si al unui RMN. Amigdale cerebeloase sunt coborate cu 7 mm pe rmn-ul din noiembrie iar acuma o sapt l-am repetat si imi scrie ca este coborat la 9 mm + o hernie la C5 - C6 care pe cel din noiembrie nu aparea..Problema mea este urmatoarea...pana la cati mm poate cobora pana sa fie necesara o operatie si cu hernia ce pot face????si daca chiar se poate sa coboare pt ca 2 medici, amandoi din Ungaria mi-au spus ca este o malformatie din nastere si ca nu poate cobora...iar acuma surpriza ca s-a miscat 2 mm in 6 luni.Dureri de cap nu am...adica am dar normale, cum cred ca are toata lumea, o sg chestie ma pune pe ganduri: simt presiune cateodata in cap pt cateva secunde.
Pana pot ajunge din nou la unguri puteti sa-ti spuneti despre malformatia ast ceva??? cazuri concrete ??? ca de citit am citit toate paginile gasite pe google.
O sg intrebare as mai avea, FOARTE imortanta...se poate trece de la chiari I la chiari II, III sau IV?? sau sunt boli separate?? VA ROG DIN SUFLET UN RASPUNS
3 comentarii
0
31-01-2012, ora 20:28
Laurry
Nu este medic/terapeut
Laurry
Cauta doctorul Paolo Bolognese pe internet
0
05-02-2012, ora 20:15
marimar85
Nu este medic/terapeut
marimar85
iti recomand cu caldura sa iei legatura si cu dl dr. Fery Stoica de la spitalul Bagdasar Arsenie din Buc. Omul asta a vindecat sute de oameni.iti recomand cu incredere!!!!succes si nu te descuraja!Tre sa fii tare!!!
0
06-02-2012, ora 08:33
carmenciumpi
Nu este medic/terapeut
carmenciumpi
iti multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: malformatia arnold chiari

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: