nas infundat si otita

buna ziua dle doctor. baietelul cel mare, in varsta de 5 ani, a fost operat anul trecut in ianuarie de polipi. se pare ca s-au refacut pentru ca au revenit racelile din cauza nasului permanent infundat si otitele, problema cea mai mare si din cauza careia ne-am si operat.
acum o luna a facut o otita asociata cu traheo-bronsita, ne-am refacut cu cefort intravenos. acum suntem relativ bine, insa nasul da semne ca se infunda iar, cu ceva secretii.
medicul orelist care ne-a consultat acum o saptamana ne-a prescris pentru 10 zile aerosoli cu NAABAK si BETABIOPTAL picaturi oftalmice, + ser fiziologic. mai punem de asemenea in nas NASONEX si apa de mare.
spunet-ne va rog daca sunt in regula aceste picaturi (oftalmice) pentru inhalare sau daca ne recomandati si altceva pentru a mentine nasucul cat de cat desfundat.
multumim
acum o luna a facut o otita asociata cu traheo-bronsita, ne-am refacut cu cefort intravenos. acum suntem relativ bine, insa nasul da semne ca se infunda iar, cu ceva secretii.
medicul orelist care ne-a consultat acum o saptamana ne-a prescris pentru 10 zile aerosoli cu NAABAK si BETABIOPTAL picaturi oftalmice, + ser fiziologic. mai punem de asemenea in nas NASONEX si apa de mare.
spunet-ne va rog daca sunt in regula aceste picaturi (oftalmice) pentru inhalare sau daca ne recomandati si altceva pentru a mentine nasucul cat de cat desfundat.
multumim
0 comentarii
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2otita micotica!
- 4nelamurire: nasul uscat
- 3Am fost diagnosticata cu otita cu 2 ani in urma
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 6sforait la 3 ani
- 7otita, durere de ureche
- 5otita seroasa
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 5Otita repetata la sugar
- 73otita fibroadeziva
- 1nas infundat si tuse seaca permanenta
- 4De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
- 21Otita seroasa la fetitra de 3 ani si 10 luni
- 10Otita medie congestiva repetata
- 1respiratie doar pe gura
- 0Problema respiratorie
- 1Tratament bebe 7 luni
- 4Nas infundat
Mai multe informații despre: Otita medie nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: