nas infundat si otita
buna ziua dle doctor. baietelul cel mare, in varsta de 5 ani, a fost operat anul trecut in ianuarie de polipi. se pare ca s-au refacut pentru ca au revenit racelile din cauza nasului permanent infundat si otitele, problema cea mai mare si din cauza careia ne-am si operat.
acum o luna a facut o otita asociata cu traheo-bronsita, ne-am refacut cu cefort intravenos. acum suntem relativ bine, insa nasul da semne ca se infunda iar, cu ceva secretii.
medicul orelist care ne-a consultat acum o saptamana ne-a prescris pentru 10 zile aerosoli cu NAABAK si BETABIOPTAL picaturi oftalmice, + ser fiziologic. mai punem de asemenea in nas NASONEX si apa de mare.
spunet-ne va rog daca sunt in regula aceste picaturi (oftalmice) pentru inhalare sau daca ne recomandati si altceva pentru a mentine nasucul cat de cat desfundat.
multumim
acum o luna a facut o otita asociata cu traheo-bronsita, ne-am refacut cu cefort intravenos. acum suntem relativ bine, insa nasul da semne ca se infunda iar, cu ceva secretii.
medicul orelist care ne-a consultat acum o saptamana ne-a prescris pentru 10 zile aerosoli cu NAABAK si BETABIOPTAL picaturi oftalmice, + ser fiziologic. mai punem de asemenea in nas NASONEX si apa de mare.
spunet-ne va rog daca sunt in regula aceste picaturi (oftalmice) pentru inhalare sau daca ne recomandati si altceva pentru a mentine nasucul cat de cat desfundat.
multumim
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 45nas infundat
- 11nas infundat
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 3nasuc infundat dimineata
- 5nas infundat, fumat...
- 0otita medie, ptr domnul doctor Flueraru
- 9Otita medie + rinita
- 3nas infundat
- 5otita seroasa cronica+tiuit permanent
- 31Otita la urechea dreapta de mic copil
- 7tuse si nasuc infundat
- 1otita medie?
- 0otita
- 1Nara infundata cu mâncare
- 8otita medie congestiva
- 6Secretii dupa Otita copil 3 ani ( Rog opinie Dr. Flueraru)
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 0Bebeluș 3 luni jumate - albastru pe lângă guriță
- 4Congestie nasala
Mai multe informații despre: Otita medie nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: