nemultumire
Sunt foarte dezamagita pt ca nu pot gasi un pediatru bun, care sa stie sa faca diferenta intre o boala ce trebuie administrat antibiotic si o viroza ce poate fi tratata foarte simplu cu un produ naturist sau chiar cu un ceai...oriunde as merge prima data antibiotic si au scapat.sunt prea mici copii, as vrea sa ii consulte mai mult, daca nu sunt siguri sa ii trimeata la O.R.L, sa le fac o raza, ecografie nu stiu ceva mai amanuntit ci nu sa dea reteta dupa cazul de dinaintea mea precum ca ar fi fost aceleeasi simptome.nu mi se pare corect.daca stiti ceva despre raceli foarte foarte dese la copii cu varsta de 3 ani va rog sa ma ajutati.
2 comentarii
Viroza respiratorie pura este rara..de obicei se suprapune imediat cu o infectie bacteriana, de asta primesti antibiotic.Daca dupa antibiotic ii trece, se confirma ceea ce spun eu.Faptul ca imediat raceste din nou, arata ca ori este expus la frig, curent, e scos frecvent din casa, merge intr-un colectiv cu mai multi copii si/sau imunitatea, rezistenta copilului este scazuta. Sa manance zilnic fructe [ mere ], nu exagera cu dulciurile din comert, gateste-i in casa si invata-l sa manance mai de toate, mai da-i din cand in cand un sirop cu vitamine si fa-i un Pneumo 23 [ e un vaccin care se comanda la farmacie ].Copii mei care raceau frecvent - la doua saptamani veneau la cabinet - vaccinati cu acest vaccin fac acum mult mai rar infectii respiratorii.
Va multumesc mult..ii trrece pt 2-3 saptamani apoi di nou raceste, doar ca de fiecare data merg cu bronsita si rosu in gat dar mi se da tratament diferit, poate gresesc si nu sunt destul de bine informata.de vaccin antigripal am auzit multe chiar de la medici/asistente precum ca daca ii fac vaccinul imediat e copt de raceala pt 2 saptamani, ca poate sa.i bag un nou virus odata cu vaccinul si o sa raceasca mult mai des.deci nici eu nu stiu ce e mai bine si de cine sa mai ascult.copilulu are o alimentatie f buna.dulciuri chiar nu mananca des, o bombonica sau o ciocolata mica doar daca vede in magazin, fructe mananca bine, e la gradinita deci...e bine sa.i fac vaccinul acu si daca da tre sa.i fac in reprize?multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune: