netratarea geardiozei

15-05-2009
necsu
Nu este medic/terapeut
necsu
Am o fetita de 8 ani sia are giardioza. am tratat-o cu zentel si helmiflores dar nu a dat nici un rezultat. As dori sa stiu ce se poate intampla daca giardioza nu este tratata sau nu este tratata cum trebuie. cu multumiri
2 comentarii
0
15-05-2009, ora 17:13
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
procentul de vindecare este cam de 80 -95%. Ia si citeste : ---------*
. din cate stiu eu, nu se intampa nimic rau fetitei, in afara simptomelor specifice parazitozei, care apar si dispar manifestandu-se mai mult sau mai putin abrupt. cand cresterea si inmultirea parazitului atinge un prag maxim, din cauza propriilor toxine eliminate in mediul de crestere, acesta se autodistruge, iar numarul indivizilor ce compun populatia de Giardia scade.dupa care se reia ciclul. Nu cunosc in ce masura toxinele eliminate de catre parazit afecteaza sistemul nervos al omului.unele studii sustin ca-i dauneaza. Dar, la modul sigur, medicamentele utilizate in tratamentul giardiozei sunt hepatotoxice !, fapt pentru care trebuie sa fi atenta cu acestea...

(*modificat de admin)
0
15-02-2011, ora 22:09
victoria30
Nu este medic/terapeut
victoria30
Buna ziua. A propo de giardiaza si de netratarea ei, va rog sa ma ajutati si pe mine. Am lamblii de aprox. 8 ani (asta de cand stiu eu ) si am facut recent un tratament cu duador dar nu mi-a ajutat cu nimic. Acum dr.de familie mi-a marit doza si mi se pare cam violenta sa zic asa : prima zi fasigin 4 buc., a doua zi - a 11 a zi metronidazol 3 pe zi, a 12 a zi fasigin 4 buc. Mentionez ca acum 8 ani am avut o cadere ff puternica manifestata prin : ameteli puternice, oboseala extrema, rau puternic si ameteli la miscare, tot corpul parca imi tremura pe dinauntru, parca aveam un motor zumzaitor permanent in mine, palpitatii, hipersensibilitate auditiva (ma deranjau puternic zgomotele - pungile mototolite parca imi sectionau creierii ). Diagnosticul nu-mi este nici azi precizat clar. Am facut analize multiple, si RMN pt ameteala, dar au iesit toate ok, inafara de lambliaza. Atunci, fiindu-mi atat de rau, nu am suportat sa iau tratamentul chimic pt.lambliaza si am lasat totul sa decurga de la sine. Mi s-a pus diagn.de depresie anxioasa si am luat antidepresive pana azi, insa cu efect in atenuarea simptomelor de mai sus de 30%, sa zic. V-as ruga sa ma ajutati, vreau sa-mi tratez lambliaza dar nu vreau sa iau atatea medicamente pe care stiu ca le voi suporta ff greu sau poate nu le voi suporta. Dati-mi va rog o solutie naturala sau poate cu mai putine medicam.chimice pt.a trata lambliaza. Va multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul