Nevoi mari masturbare

09-11-2015
AnonymousLeague
Nu este medic/terapeut
AnonymousLeague
Buna seara, un urma cu ceva timp am facut o operatie frenoplastie(taierea completa a atei, pentru ce-i care nu stiu) si dupa recuperare penisul a ramas putin sensibil adica inainte ma masturbam cu capup scos, acum este asa o senzatie de durere nu stiu cum sa-i spun.Problema mai rea este ca si inainte si acum am mari dorinte sexuala, daca vad o fata pe strada ma incalzesc ca o soba, daca vad o poza incitanta deci aproape orice lucru.Am avut relatii sexuale poate deaia.. stiind cum este corpul reactioneaza? Nu stiu ce sa fac incerc sa imi ocup timpul.Oare sa merg la asa zisul 'Puf' ? Chiar nu stiu ce sa fac sunt disperat.
8 comentarii
0
09-11-2015, ora 16:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eviti sa te uiti la femei pe strada si pozele XXX.
Ce inseamna "puf"?
0
09-11-2015, ora 16:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu te mai masturba. Poti sa te alegi cu boli psihice sau impotenta.
Da cautare medicamente pentru masturbare si vezi ca gasesti 10 pagini pline de topicuri cu ce au patit baieti care s-au masturbat. Caseta alba dreapta sus buton portocaliu Cauta.
Pt durere vorbeste cu medicul Urolog.
0
09-11-2015, ora 19:38
AnonymousLeague
Nu este medic/terapeut
AnonymousLeague
Iti multumesc clara esti o scumpa.
1
21-11-2015, ora 21:27
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Nu exista medicamente pentru masturbare (sau contra masturbarii), pentru ca masturbarea nu este o boala si nici nu este cauza altor boli. Vezi de ex. http://www.mckinley.illinois.edu/handouts/masturbation.html si http://ro.wikibooks.org/wiki/Medicin%C4%83/Masturbare

Campania clarei p de propagare de gogorite contra masturbarii este ideatie bizara. Spune-i sa-ti dea un tratat medical sau de psihologie din ultimii 30 de ani in care scrie ca masturbarea produce boli psihice, sa vezi ca nu poate.

Exista un mijloc foarte simplu de a afla ce invata psihologii americani la facultate despre masturbare: deschizi http://myresource.phoenix.edu/secure/resource/beh225r5/introduction_to_psychology_13e_ch11.pdf pe urma deschizi documentul si apesi Ctrl-F si cauti dupa mastu.

Vezi comentariile unui medic pe tema masturbarii pe http://www.youtube.com/watch?v=8Wt9OWlexso
0
23-11-2015, ora 17:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ba exista. Mai cerceteaza.
0
24-11-2015, ora 00:20
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Da un exemplu (ca sa nu murim prosti). Corn flakes (fulgii de porumb) nu sunt medicament.

Exista tulburare obsesiv-compulsiva centrata pe masturbare, caz in care se trateaza tulburarea obsesiv-compulsiva si nu masturbarea. Nu exista medicamente contra masturbarii, in schimb exista medicamente care trateaza tulburarea obsesiv-compulsiva.
0
24-11-2015, ora 00:37
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Si nu ma lua cu medicamente homeopate, ca homeopatia e pseudostiinta de la un cap la altul. Dilutiile homeopatice n-au niciun efect, niciun medicament in dilutii homeopatice n-a fost testat ca remediu contra masturbarii (in general medicamentele in dilutii homeopatice nu sunt testate, ci sunt aprobate fara teste, pentru ca homeopatii stiu foarte bine ca medicamentele lor nu pot trece teste dublu-orb).

Iar bromura poate conduce la bromism, care produce impotenta, dar niciun medic in deplinatatea facultatilor mentale nu va induce bromismul unui pacient.
0
26-11-2015, ora 01:54
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
In multe tari bromurile sunt fie interzise, fie sever restrictionate ca medicamente, datorita pericolului de bromism.

Pe https://www.google.com/search?q=medicines+masturbation singurele rezultate de "medicamente" conduc la homeopatie si Ayurveda. Niciun medicament "alopat" nu apare la rezultate.

Ca sa-ti faci o idee de ce este pseudostiintifica homeopatia, vezi https://www.youtube.com/watch?v=YiwaGnj8kPU

Iar Ayurveda este bazata pe mitologie hindusa (adica pe superstitii antice).

Prin urmare nu exista medicamente adevarate contra masturbarii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la copii
  • Mituri despre masturbare
  •