nu mai poate respira cand plange
De cateva zile copilul in varsta de 1 an si doua luni nu mai respira in momentul cand incepe sa planga indiferent de cauza (daca se loveste, daca este obosit, plictisit sau nu vrea sa-l inbraci dupa baie) acestea ar fi motivele din care incepe sa planga.trage aer in piept sa tipe, sa planga si nu-l mai da afara ramane cu gura cascata..se face alb ca varul, se invinetesc buzele il bat pe spate pana isi revine si nu stiu care este cauza sau boala.Spune-ti care ar fi cauza? ce analize sa fac si cum ar trebui sa-i acor primul ajutor?
El de la varsta de 4 luni tine gura deschisa si saliveaza iar de o saptamana am incheiat un tratament de 10 zile pentru o raceala cu Augmentin (o tuse plina pe piet cu mucozitati)
El de la varsta de 4 luni tine gura deschisa si saliveaza iar de o saptamana am incheiat un tratament de 10 zile pentru o raceala cu Augmentin (o tuse plina pe piet cu mucozitati)
1 comentarii
Pentru astfel de probleme, mai ales la un copil atat de mic, consultati cat mai urgent un pediatru, nu cereti consultanta pe internet.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Respiratie greoaie
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 3am facut anul trecut rinoseptoplastie. parca e mai rau
- 7Dificultati de respiratie la efort
- 4crize de respiratie
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 1Probleme respiratorii din gat
- 1respiratie grea
- 3Nodul tiroidian sau altceva?
- 4Probleme respiratori
- 5Respiratie scurta cand stau in picioare - ortodeoxigenare ?
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 1Respiratie grea
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 1Dificultate in repiratie si o durere mica in gat
- 2Respiratie si inghitire dificila
- 8Testat pozitiv cu covid 19
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 0Cand trag aer in piept simt ca ma tine ceva in piept
- 1Respirație grea după efort fizic cu nod in gat
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Plansul la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: