nu mananca

12-08-2009
andreina 07
Nu este medic/terapeut
andreina 07
buna am un baietel de 3 ani si 3 luni si pana la varsta de 1 an si 6 luni a mancat detoate de la aceasta varsta asa deodata nu mai mananca decat orez cu branza de vaci, banane, si covrigei.Am facut analizele si totul este ok am facut o ecografie si a spus medicu ca nu are nimic sa-l lasam an pace ca lui niu place carnea si nimic altceva decat orez
va rog daca stiti vreo metoda sa-l fac sa manance. multumesc
3 comentarii
0
13-08-2009, ora 12:00
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atata vreme cat este sanatos ar trebui sa-l lasati sa manance ce ii place caci copii fac aceste lucruri in mod instinctiv si in general este bine pt. sanatatea lor asa !
Nu toti oamenii sunt la fel si carnea nu mai este in ziua de azi buna de consumat.
Mamele fac din nestiinta si obisnuinta si din grija exagerata pt. copii mai mult rau copiilor cu privire la alimentatie si sanatate decat bine asa ca nu incercati sa schimbati copilul sa manance ce mananca altii.

Ce v-a spus doctorul in acest caz a fost corect !

Cu cat un copil mananca mai putine lucruri diferite cu atat va fi mai sanatos, caci diversitatea prea mare a mancarii din ziua de azi este daunatoare si nu folositoare cum se crede iar multe din produsele de zi cu zi sunt daunatoare: painea alba, cascavalul, laptele, carnea de porc, etc.

Anumite boli mostenite creeaza aversie instinctiva pentru anumite mancaruri si predilectie pt. altele.
In caz ca apar alte probleme cu copilul puteti consulta un medic homeopat.

In homeopatie se cunoaste de exemplu predilectia pt. banane si orez si aversiunea la carne in cazul unor boli mostenite ca tbc, etc, boli care la copii de cele mai multe ori nu sunt decat latente in corp dar influenteaza comprortamentul dar care pot favoriza aparitia unor afectiuni mai tarziu.
0
13-08-2009, ora 12:08
andreina 07
Nu este medic/terapeut
andreina 07
multumesc pt mesaj scafarce copilul e bine sanatos si arata destul de bine nu as dori neaparat sa manance carne dar legume si alte fructe macar
am si o fetita de 11 ani si cu ea nu am avut probleme de aceea sant putin angrijorata ca el nu vrea nimic sa manance doar orez an fiecare zims si mai mananca si iaurturi dar legume nimic!
ms pt mesaj
0
25-02-2010, ora 00:17
vasilescu
Nu este medic/terapeut
vasilescu
buna seara am si eu un baietel de 4 anisori care pana la ora actuala nu a consumat decat aproximativ o jumatate de kg de carne si asa cand era mai micut.nu am ce sa i fac sa l invat sa manance carne am incercat sa o pisez si sa o adoaug in ciorba si de atunci refuza si ciorba./o alta problema pe care o mai am este ca consuna pamant si zid cand este lasat singur in camera sau nesupravegheat.stie cineva de ce are acest obicei???locuiesc intru un orasel mic si avem decat o singura doamna pediatra o persoana forte irascibila la care am mer ssi mi a sp ca nu e de competenta dansei.daca ma poate ajuta cineva cu un sfat am incercat sa vb cu el sa i explic dar dupa cateva ore de la discutie iar merge la zid sau la ghivecele cu flori.va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Recomandări pentru pachețelul copilului la școală si gradiniță
  • Paradox alimentar la preșcolar: cu cât mănâncă mai mult la masa principală, cu atât mai calorică va fi gustarea dintre mese
  •