O posibila laringita?

22-04-2009
Tee
Nu este medic/terapeut
Tee
Buna ziua...am si eu o nelamurire...Baietelul meu de 9 luni a racit si a ragusit (fara ferbra), doctorita diagnosticandu-l cu rosu in gat. I-am dat medicamentele prescrise de dumnea ei, insa acum dupa ce s-a terminat tratamentul (7 zile) cu antibiotic Klacid si Sirop Eurospal este inca ragusit.Tratamentul l-am terminat in urma cu 4 zile, adica sambata i-am dat ultima doza, azi este miercuri...
Ma gandesc ca este totusi vorba de o laringita...ce imi recomandati? La medic am fost vineri si m-a asigurat ca este mai bine...insa pe mine ma ingrijoreaza aceasta raguseala persistenta...
Va multumesc pentru timpul acordat...
4 comentarii
0
23-04-2009, ora 10:07
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Raguseala poate persista in urma infectiei si ca urmare a secretiilor din gat si nas care inca se elimina. Continuati cu Eurespal si administrati-i si Sinupret 10 pic de trei ori pe zi. Ar fi util daca i-ati putea face niste aerosoli cu ser fiziologic si eventual dexametazona.
0
25-04-2009, ora 13:01
Tee
Nu este medic/terapeut
Tee
Multumesc pentru sfaturi...As mai avea o intrebare...Acasa avem un umidificator. Nu se poate folosi, cumva, sa-l ajutam? Imi recomandati anumite picaturi care se pot pune in acel umidificator si care ar fi benefice?
Multumesc inca o data pentru timpul acordat, sunteti de apreciat.
0
25-04-2009, ora 14:49
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Exista in farmacii Karvol, care se picura pe perna, insa nu se mai importa. Esentele de brad in general sunt dezobstruante.
0
27-04-2009, ora 13:50
Tee
Nu este medic/terapeut
Tee
Multumesc inca o data pentru interesul dumneavoastra...I-am continuat tratamentul cu Nurofen si Eurespal si i-am mai dat si un cocktail cald din lapte si miere fierte si amestecate cu un galbenus crud. Este un pic mai bine, dar tot ingrijorator.
Va multumesc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul