O posibila laringita?
Buna ziua...am si eu o nelamurire...Baietelul meu de 9 luni a racit si a ragusit (fara ferbra), doctorita diagnosticandu-l cu rosu in gat. I-am dat medicamentele prescrise de dumnea ei, insa acum dupa ce s-a terminat tratamentul (7 zile) cu antibiotic Klacid si Sirop Eurospal este inca ragusit.Tratamentul l-am terminat in urma cu 4 zile, adica sambata i-am dat ultima doza, azi este miercuri...
Ma gandesc ca este totusi vorba de o laringita...ce imi recomandati? La medic am fost vineri si m-a asigurat ca este mai bine...insa pe mine ma ingrijoreaza aceasta raguseala persistenta...
Va multumesc pentru timpul acordat...
Ma gandesc ca este totusi vorba de o laringita...ce imi recomandati? La medic am fost vineri si m-a asigurat ca este mai bine...insa pe mine ma ingrijoreaza aceasta raguseala persistenta...
Va multumesc pentru timpul acordat...
4 comentarii
Raguseala poate persista in urma infectiei si ca urmare a secretiilor din gat si nas care inca se elimina. Continuati cu Eurespal si administrati-i si Sinupret 10 pic de trei ori pe zi. Ar fi util daca i-ati putea face niste aerosoli cu ser fiziologic si eventual dexametazona.
Multumesc pentru sfaturi...As mai avea o intrebare...Acasa avem un umidificator. Nu se poate folosi, cumva, sa-l ajutam? Imi recomandati anumite picaturi care se pot pune in acel umidificator si care ar fi benefice?
Multumesc inca o data pentru timpul acordat, sunteti de apreciat.
Multumesc inca o data pentru timpul acordat, sunteti de apreciat.
Exista in farmacii Karvol, care se picura pe perna, insa nu se mai importa. Esentele de brad in general sunt dezobstruante.
Multumesc inca o data pentru interesul dumneavoastra...I-am continuat tratamentul cu Nurofen si Eurespal si i-am mai dat si un cocktail cald din lapte si miere fierte si amestecate cu un galbenus crud. Este un pic mai bine, dar tot ingrijorator.
Va multumesc...
Va multumesc...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9PERITOL ?
- 2laringita cronica... gatul imi este tot timpul rosu
- 7rosu in gat si febra mica
- 4proteus in exudat faringian
- 3laringita cronica
- 8m-am operat de laringita cronica pseudomixamotoasa
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 33Imi sunt afectate corzile vocale... laringita
- 8temperatura de 35.5 dupa febra si transpiratie rece va rog raspundeti!
- 0Laringita acuta la copil de 3 ani
- 1Rosu in gat
- 1exudat dupa homeogenes
- 3laringita cred ca e cronica
- 4Laringita cronica infectoalrgica adult de 62 de ani
- 1Rosu in gat (cred)
- 1Gat rosu
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 1Laringita
- 2Limba crăpată si dureroasa+gâtul rosu fără durere
Mai multe informații despre: Laringita rosu in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: