Parodontoză în stare avansată
Bună ziua,
Cam de 2 ani am aflat că am parodontoză. Am facut o radiografie dentară panoramică și am aflat că am porodontoză in stare avansată. Menționez că nu am dureri și nici sîngerări. În prezent nu urmez nici un fel de tratament. Am două implanturi.
Postez radiografia și solicit părerea unui medic ce ar trebui să fac.
Multumesc
PS. Nu știu cum să postez radiografia.
Cam de 2 ani am aflat că am parodontoză. Am facut o radiografie dentară panoramică și am aflat că am porodontoză in stare avansată. Menționez că nu am dureri și nici sîngerări. În prezent nu urmez nici un fel de tratament. Am două implanturi.
Postez radiografia și solicit părerea unui medic ce ar trebui să fac.
Multumesc
PS. Nu știu cum să postez radiografia.
1 comentarii
Bună ziua,
sin păcate paradontoza nu are un tratament pentru vindecare ci doar de temporizare a ei.
Trebuie cel puțin să faceți de 2 ori pe an igienizări profesionale, să mențineți temeinic o igienă corectă și să îndepărtați factorii care contribuie la avansarea ei.
sin păcate paradontoza nu are un tratament pentru vindecare ci doar de temporizare a ei.
Trebuie cel puțin să faceți de 2 ori pe an igienizări profesionale, să mențineți temeinic o igienă corectă și să îndepărtați factorii care contribuie la avansarea ei.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Cat este de grav si daca durerile de cap sunt legate de dantura?
- 3Nevoie de ajutor! Decimentare imposibila, proteza telescopata
- 2Parodontoza
- 1Inflamație măsea
- 2Parodontoza incipienta
- 6Sangerare dinti
- 1Gingii retrase și inflamate. Doresc sfatul unui medic
- 2Rog recomandări clinica/medic specializat pe boala paradontala
- 1Spatii intre dinti dupa terapie cu laser pt. parodontoza
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie