pensionare pe caz de boala
am fost externat din spital cu urmatoarele diagnostice : epilepsie vasculara, sechelele infarctului cerebral, stare post tromboza venoasa profunda membru inferior drept, hemipareza stanga frusta, hipercolestereolemie esentiala, insuficienta mitrala gradul 1. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot reangaja sau daca am dreptul la pensie de boala
5 comentarii
Nu va poate impiedica nimeni sa va angajati daca simtiti ca faceti fata.
Daca nu mai faceti fata, mergeti la Comisia de pensionare si intrebati in ce conditii va puteti pensiona cu aceste boli.
P.S.: Sunati la medicul de familie sa aflati adresa comisiei de pensionare de care apartineti cu domiciliul.
Daca nu mai faceti fata, mergeti la Comisia de pensionare si intrebati in ce conditii va puteti pensiona cu aceste boli.
P.S.: Sunati la medicul de familie sa aflati adresa comisiei de pensionare de care apartineti cu domiciliul.
am fost cu iesirea mea din spital la medicul meu de familie si am intrebat-o daca ma mai pot angaja, iar dinsa mi-a raspuns ca ea nu i-mi mai da adeverinta medicala ca sunt apt pentru angajare, dupa ce a citit diagnosticul trecut pe bilet. deci ori unde ma-s duce fara adeverinta de la medicul de familie, nu ma angajaza nimeni.
Daca puteti sa lucrati, va duceti la un medic de familie necunoscut, ii ziceti ca nu aveti asigurare si sa va faca o adeverinta (nu ii ziceti ce probleme aveti). E vreo 20 de lei.
cind am facut prima criza de epilepsie, am cazut jos dar pina a venit salvarea mi-am revenit, ne mai stiind nimic ce s-a intimplat. am fost dus direct la UPU unde asteptind sa fiu dus la CT am mai facut o criza trebuind sa fiu sedat.am fost dus direct la neurologie. intrebarea mea este ce se intimpla daca fac o noua criza de epilepsie in timp ce sunt la lucru, nu numai cu mine ci si cu medicul care mi-a dat adeverinta ?
Dv. trebuie sa faceti un tratament pentru epilepsie cu Depakine parca.
Daca se intampla, vor chema salvarea si veti merge la spital.
Nu are nici o treaba medicul.
Daca se intampla, vor chema salvarea si veti merge la spital.
Nu are nici o treaba medicul.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 9Revizuire pensie de boala, diagnostic LLC
- 0Pensie handicap
- 2Pensie invaliditate grad 3
- 2Pensie caz de boala.
- 3Întrebare pensie pe caz de boală și titularizare
- 0Medic nou venit într-o localitate
- 1Acte incomplete la externare?
- 1Am nevoie de tratament si nu stiu unde sa incep
- 8In handicapul fizic ce fel de tutore legal se acorda?
- 0Trimiteri la aceeasi specialitate