Plantele care te mentin mereu verde

25-09-2008
555
Nu este medic/terapeut
555
M-am abonat la revista de dezvoltare personala Body Mind Spirit Magazine si am primit deja primul numar. Imi place ideea ca oamenii acestia abordeaza teme variate pentru trup, minte si suflet. Mi-a placut foarte mult articolul "Plantele care te mentin mereu verde": "Rasayana cuprinde modalitati sau remedii de reintinerire sau tonice. Rasayana confera forta si vitalitate, memorie si inteligenta excelente, iar prin regenerarea la nivelul creierului, mintea si inima sunt la fel de clare la varste inaintate ca si in copilarie."
Va recomand sa-l cititi in nr 4 al revistei din luna septembrie. ;)
2 comentarii
0
02-11-2008, ora 18:18
elena_pascu
Nu este medic/terapeut
elena_pascu
Din ce am auzit Catinofort de la Hofigal este mai bun pentru noi romanii decat Ginseng-ul. Eu am gasit produsul de la Hofigal la Mama Natura si ma simt foarte bine dupa prima perioada.
L-am descoperit in urma unei intervantii televizate a directorului de la Hofigal. Ma bucur ca am fost pe faza.

Cai luminate.
0
11-12-2013, ora 16:13
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Alte remedii antiaging sunt Capsulele Antioxidant şi Antiaging.Aduc substanţe active din surse naturale, care combat oxidarea şi degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor şi a formării de radicali liberi. Ajuta la reducerea efectelor negative datorate expunerii la surse de radicali liberi: radiatiile ionizante (RUV, Rx), microundele, poluarea, fumul de ţigară, alcoolul în exces, stresul, aditivii alimentari chimici, uleiuri vegetale hidrogenate, alimentele prăjite. Protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature.Se administreaza cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi. Durata curei: 1-3 luni.Se poate relua după o pauză de o luna.
Pentru regenerarea celulară este necesar sa fie realizate periodic, cure de detoxifiere a organismului în special la schimbările de anotimp cum ar fi toamna şi primăvara.Acestea ajuta organismul să-şi reia echilibrul.
Vitamina A naturala, complex de carotenoide vegetale, creste capacitatea de aparare a organismului (imunostimulent) si este un bun regenarator si protector al pielii si mucoaselor.Se administreaza cate 1-2 capsule pe zi, intre mese.Se pot fac cure de 1-3 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.