pneumonie?

29-10-2010
vania
Nu este medic/terapeut
vania
Buna ziua.Am un baietel de 4ani jum. a avut acum 3 saptamini o tuse productiva(nu avea rosu in gat) care a durat cam 2saptamini, am primit de la medicul de familie erdomed sirop, am facut sirop de ridiche, s-a mai ameliorat tusea dar nu de tot, a facut febra doar intr-o zi 38.3.De cateva zile imi zice ca il doare capul.Am fost la control la ochi, orl, neurologie, mi-a spus ca nu are nimic.A luat contact la gradinita cu o fetita care avea pneumonie, a fost internata in spital cu dureri mari de cap si burta, febra.Intrebare e posibil ca si copilul meu sa fi luat microbul chiar daca nu face febra?Este necesara o radiografie?
1 comentarii
0
01-11-2010, ora 16:10
Dr. Maria-Gianina Arsene
Medicina de familie
Dr. Maria-Gianina Arsene
Buna ziua! Mergeti cu copilul la un pediatru/infectionist ca sa il asculte la plamani, sa-i faca un examen fizic, se poate sa existe si pneumonie fara febra, medicul decide ce analize sunt necesare.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul