poate fi de la raceala?

25-10-2010
cukie
Nu este medic/terapeut
cukie
Buna dimineata, am s eu o rugaminte la dvs daca ma puteti ajuta, am un baietel de 5 ani si 5 luni, este putin racit (doar tuseste fara febra sau altceva) si de dimineata cand l-am trezit ptr a merge la gradinita mi-a zis ca are ceva in gat, cand m-am uitat in gatutul lui avea omuletul mai lung decat de obicei, ce pot sa fac in situatia asta, poate fi de la raceala?
Multumesc mult!
1 comentarii
0
25-10-2010, ora 12:25
ady87a
Nu este medic/terapeut
ady87a
pe tine daca te doare ceva te duci la doctor, iar copilul tau daca pateste ceva ar trebui sa te duci de urgenta nu sa intrebi populatia ca nu se stie, intro zi doua poate recidiva anumite probleme de sanatate nu astepta, eu mam dus cu fiimea doar pt o roseata la buric, speriata fiind la urgenta mam dus nu la medicul ei pediatru
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul