Privire incrucisata ocazional, la 5 ani
Fetita mea are 5 ani. Are o privire buna, se uita corect cu ochii dar am observat in urma cu un an, cand imi povesteste ceva sau cand discut cu ea si ea se uita la mine in ochi, am observat ca se uita cu ambii ochi in crucis pentru cateva secunde. Tot timpul cand se uita in crucis o pun sa inchida ochii si sa ii deschida din nou si cand ii redeschide privirea ei e din nou corecta. Se intampla destul de des pe parcursul unei zile ca ea sa aiba pt catvea secunde privirea incrucisata, in cea mai mare parte a zilei are o privire corecta. Merg cu ea odata pe an la control oftalmologic, cum se obisnuieste aici in America de Nord, si nu mi s-a spus ca ar avea probleme vizuale. In urma cu 3 luni cand am fost cu ea la control, am amintit ceva despre ingrijorarea mea dar medicul dupa ce a consultat-o a spus ca privirea fetei e buna. Totusi eu sunt ingrijorata si nu inteleg de ce cateodata priveste incrucis, imi este teama ca in decursul anilor sa nu i se agraveze si sa priveasca mai tot timpul incrusisat. Va rog foarte mult sa ma ajutati sa ma sfatuiti ce sa fac si mi-as dori sa inteleg de ce doar cateodata se uita incrucisat.. Va multumesc foarte mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: