Problemă cu comportamentul alimentar
Bună ziua. Am o femelă de aproape 6 ani, british. A avut pui o dată, 5 pui, și a slăbit foarte mult in timpul alăptării, deși a avut acces in permanență la hrană. După asta, și-a schimbat total obiceiurile alimentare. Nu mai consumă mâncare solidă (boabe), nu e deloc interesată. Mănâncă doar mancare umedă ( Bozita, Felix), e in permanență preocupată de mâncare, mânâncă fara discernământ, manâncă si de la ceilalți ( mai am 2 pisici)si trebuie sa-i dau cu porția, caută să mănânce orice mâncăm noi, roade si pâine dacă nu sunt atent, vrea dulciuri, patiserie, orice.Evident că nu-i dau, dar face scandal si e extrem de insistentă. Pare mereu flămândă. Sunt atent sa nu-i dau multa mancare umedă, daca ii dau face diaree. Problema e ca, desi am sterilizat-o imediat dupa pui, acum 4 ani, este in continuare slabă ( arată ca o pisică nesterilizată, nu s-a ingrășat deloc). Dați-mi un sfat, vă rog. Multumesc.
1 comentarii
Buna seara.
Faceti-i analizele legate de tiroida. Poate fi un hipertiroidism.
Amestecati in mancarea umeda 4-5 bobite de mancare uscata. Le luati la rand, vedeti pe care le prefera. Si apoi i le introduceti treptat. Cumparati initial cantati mici de mancare uscata de diferite tipuri. Gen 100 g.
Faceti-i analizele legate de tiroida. Poate fi un hipertiroidism.
Amestecati in mancarea umeda 4-5 bobite de mancare uscata. Le luati la rand, vedeti pe care le prefera. Si apoi i le introduceti treptat. Cumparati initial cantati mici de mancare uscata de diferite tipuri. Gen 100 g.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Alergie dar nu se știe la ce
- 1Veterinar bun Ploiesti
- 1Ajutor sunt necajita, alergie la pisica
- 1Analiza CT
- 1Pisoi bolnav, ajutor!!
- 0Crampe si tremur la pisica
- 0Ulei pe blănița pisicilor
- 0Ajutați-mă. Pisica mea a facut de 2 ori pipi maro si cu putin sânge.
- 0Lactatie falsa dupa sterilizare
- 0Ochi roșu și care curge și nasul care curge la pisoi