PROBLEME CU PICIORUL

29-02-2012
bojucris
Nu este medic/terapeut
bojucris
Buna,
va rog sa ma ajutati si sa imi explicati ce se intampla cu picioarele fiului meu. Fiul meu are 11 ani si jumatate are 165 cm si 70 kg si are bolta prea inalta si rigida (opusul platfusului). De ceva timp imi spune ca piciorul i-a sarit din glezna si a cazut (ma ingrijoreaza acest fapt deorece se intampla din ce in ce mai frecvent). La indicatiile medicului ii fac tratament cu calciucate 15 zile/trei luni pauza apoi mergem la control. Medicul spune ca este ok. Din toamna, dupa ultimul control, cazaturile copilului au inceput sa fie frecvente. Astazi a cazut pe scari, alta data a cazut in curtea scolii, alta data la ora de sport. Ce trebuie sa fac? Cum sa trateaza acest opusul platfusului?
Va multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul