Pumn in ureche

21-09-2013
dariusxd
Nu este medic/terapeut
dariusxd
Salutare tuturor, m-am batut la scoala cu un tigan prost si am reusit sa-l lovesc si eu insa mi-a dat un pumn foarte dar foarte tare in urechea stanga, si ma doare rau pavilionul, putin din maxilar si partea din spatele pavilionului.
Intrebarea mea este ce ar trebui sa faca fara sa ma duc la medic, cu urechea aud la fel ca si cu cealalta insa o simt infundata si ma doare cand ma ating.
Trece de la sine?
Tin sa mentionez ca am 14 ani. Multumesc din suflet!
1 comentarii
0
22-09-2013, ora 19:53
Dr. Burza Bianca
Pediatrie, Cluj-Napoca
Dr. Burza Bianca
Salut!
Cum in general de ce ti-e frica nu scapi, e obligatoriu sa te examineze un medic si in primul rand un ORL-list. Dintr-un pumn in ureche se poate perfora timpanul plus alte chestii mai mult sau mai putin grave. Deci trebuie sa mergi la doctor sa te vada si in sensul acesta te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii tai.
Pentru orice alte informatii, ma poti contacta oricand.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul