Rahitism la 3ani

06-11-2009
andreea.d
Nu este medic/terapeut
andreea.d
Buna dimineata!

Fetita mea tocmai a implinit 3 anisori-prezinta un stern infundat si de o scurta perioada de timp un torace bombat.Deja am facut programare pt analizele de rahitism, insa doream sa va intreb cat de completa este vindecarea in urma terapiei?In ultima perioada a racit des, cel mai mult de cand ne-am intors de la mare, sa aiba acest lucru legatura cu rahitismul?
1 comentarii
0
06-11-2009, ora 09:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu stiu ce tratamente faceti pt. rahitism, insa cauzele lui nu pot fi vindecate mai deloc cu ce se da in general (Calciu + Vitamina D care sunt in forma data in general neasimilabile). Sternul infundat isi are originea in teama pe care a trait-o copilul in timpul sarcinii datorita temei pe care a avut-o de fapt mama in acest timp. Rahitismul se vindeca mult mai eficient cu ajutorul homeopatiei, cu remedii fara efecte adverse si cu ajutorul calciului homeopat. Pt. rahitism curele de soare sunt extrem de importante insa nu neaparat la mare. Exista constitutii care sunt agravate de aerul de mare (constitutia Natrium muriaticum de ex. si care este des una din constitutiile care prezinta un stern infundat din cauza traumelor psihice din timpul sarcinilor) si in astfel de cazuri statul la mare nu este favorabil.
Incercati sa dati copilului cat mai des apa insorita la soare ca. 30-50 minute intr-un castron violet sau negru atunci cand soarele este la mai mult de 40 de grade cu orizontul. (iarna nu este posibil) si inlocuiti calciul alopat cu cel homeopat. Consultati mai degraba (si) un medic homeopat.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul