relatia medic-pacient
ce parere aveti despre relatia pe care o au acum medicii cu pacientii lor?
credeti ca spaga la medici ar trebui legalizata?
credeti ca spaga la medici ar trebui legalizata?
3 comentarii
:)
da, spaga, sub o forma sau alta ar trebui legalizata.
nu generalizez, dar unii medici isi lasa viata la spitale si sunt platiti de tot rahatul (scuze de expresie).
din nou, nu includ toate cadrele medicale, dar sunt doctori care depasesc conditia umana si am tot respectul pentru ei. practica meseria cu tot ce presupune ea (nu doar parere avizata, taratemnt dar si umaniatate, rabdare si dedicatie). contitiile in care lucreaza sunt mizere, aprecierea si recompensa este zero.
nu dau spaga, dar am dat in mai multe cazuri "multumiri" la incheierea relatiei. nu mi s-a solicitat, nu am simtit ca daca nu dau nu voi primii atentia si profesionalismul cuvenit...dar am dat ca multumire ca s-au ocupat cum trebe in conditiile date de stat.
in doemniul privat nu dau niciodata spaga, acolo sunt conditii bune de a profesa, salarii decente.
da, spaga, sub o forma sau alta ar trebui legalizata.
nu generalizez, dar unii medici isi lasa viata la spitale si sunt platiti de tot rahatul (scuze de expresie).
din nou, nu includ toate cadrele medicale, dar sunt doctori care depasesc conditia umana si am tot respectul pentru ei. practica meseria cu tot ce presupune ea (nu doar parere avizata, taratemnt dar si umaniatate, rabdare si dedicatie). contitiile in care lucreaza sunt mizere, aprecierea si recompensa este zero.
nu dau spaga, dar am dat in mai multe cazuri "multumiri" la incheierea relatiei. nu mi s-a solicitat, nu am simtit ca daca nu dau nu voi primii atentia si profesionalismul cuvenit...dar am dat ca multumire ca s-au ocupat cum trebe in conditiile date de stat.
in doemniul privat nu dau niciodata spaga, acolo sunt conditii bune de a profesa, salarii decente.
dar despre medicii care de exemplu nu vor sa te opereze daca nu le platesti cat iti cer ei?
unde este relatia medic-pacient care ar trebui sa existe?
unde este relatia medic-pacient care ar trebui sa existe?
pe ala il denunti la colegiul medicilor sau il ignori si soliciti interventia la alt medic.
sunt din pacate foarte multe exemple negative. oameni sunt si medicii, nu toti au Dumnezeu.
sunt din pacate foarte multe exemple negative. oameni sunt si medicii, nu toti au Dumnezeu.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 7Despre certificat de handicap
- 1Pensie de invaliditate pentru schizofrenie
- 9Revizuire pensie de boala, diagnostic LLC
- 0Pensie handicap
- 2Pensie invaliditate grad 3
- 2Pensie caz de boala.
- 3Întrebare pensie pe caz de boală și titularizare
- 0Medic nou venit într-o localitate
- 1Acte incomplete la externare?
- 1Am nevoie de tratament si nu stiu unde sa incep