Rezultat eeg bebelus.

23-07-2013
nicoleta alx
Nu este medic/terapeut
nicoleta alx
Buna ziua. Am o fetita de aproape 10 luni careia i-am facut un eeg cu urmatorul rezultat traseu eeg spontan cu numeroase diseminari de unde ample lente in banda delta in toate derivatiile. Va reeveni la control peste 6 luni. In traducere mi-a spus medicul care a facut eeg ca ar fi o suferinta de la nastere care in timp se va recupera, nimic grav. Cu rezultatul am mers la pediatru care m-a trmis la neurulog pentru reteta. Am intrebat daca este epilepsie mi-a spus ca sigur nu este, daca este alta suferinta si a spus ca sigur nu este, atunci de ce reteta?
EEG l-am facut pentru ca intr-o dimineata in timp ce dormea fetita a scancit un pic apoi a inceput sa-i tremure corpul, pret de cateva secunde prin somn. Am pus mana pe ea, am strigat-o, a deschis ochii apoi i-a inchis, a mai dormit cateva minute apoi s-a trezit plangand.
In urma unei ecografii transfontanela i-a iesit plex cervical drept(1.22cm) mai mare ca plex cervical stang(0.7cm). Am mai repetat odata ecografia la o luna si a iesit aceleasi rezultate, in rest totul normal.
In rest este dezvoltata normal sta in fundulet, face pasi tinuta de mana, gangureste, este atenta la orice, este reticenta cu strainii.
Va rog daca imi poate spune cineva ceva pentru ca sunt foarte speriata pana ajung la neurolog.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul