Rog ajutor de la Un Dr PEDIATRU REPEDE

25-05-2016
crican.ancuta
Nu este medic/terapeut
crican.ancuta
Buna ziua, nu stiu exact unde tr sa scriu dar rog ajutorul unui Dr pediatru.Am un băiat de 5ani si 8 luni care imi tot face febra in 6 saptamâni de 4 ori adică : a facut prima data otita am mers la ORL tratament cu zinat nu am terminat cu zinat si febra iar mers la ORL roșu in gât tratament augumentin pauza o șaptamana după tratamentul asta si iar apare febra mers la ORL cik e bn nu are polipi. Merg la spital ii face analize sange si iese infecție tratament Injecții cu ampiplus termin asta acum 2 saptamâni azi febra iar 38.4, clar are infecție undeva ca nu are alte simptome cum fac sa descopăr unde ? Ce analize tr sa i fac ? Rog ajutor, vreau sa i fac analize la urina scaun, in gât in nas etc Imi Spune-ți va rog exact ce analize sa i fac? Si la ce sa i mai fac ca sa depistez infecția ? La scaun se face pt infecție ? Cum exact tr sa cer? Astept raspun va multumesc
4 comentarii
0
25-05-2016, ora 17:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Postati topicul pe sectiunea Boli ORL unde va va raspunde domnul doctor Flueraru Valeriu.
0
25-05-2016, ora 21:29
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Pentru a cunoaste daca este vorba de o infectie microbiana ce presupune un tratament antibiotic este necesar si suficient sa efectuati o hemoleucograma, VSH si Proteina C Reactiva( un medic competent va aprecia just valorile lor, in special CRP). Adresati-va, in principal, unui medic pediatru, care va decide daca sant necesare si alte consultatii de specialitate. Succes!
0
31-05-2016, ora 11:17
crican.ancuta
Nu este medic/terapeut
crican.ancuta
Buna ziua, as vrea sa stiu dacă de la viermișorii intestinali sau giardia se poate face febra ? Dacă da cât de mare pana la 39 de grade ? Am un băiat de 6 ani si tot am avut probleme cu el in special face febra l am dus la spital si la amabile de sânge a ieșit ca are viermișorii, acum m a chinui cu probele din scaun ca sa descopăr exact ce are. Ideea e ca după ce termin tratamentul de la DR pt febra la 1 șaptamana, 2 revine febra cică ar avea si infectie asa a ieșit la analizele de sânge, acum tr sa descopăr unde am fcut tot Felu de analize aducă in gât, nas, urina, scaune dar au ieșit ok, le voi repeta la o șaptamana. Ce ar putea sa fie ? Nu are nici un semn de răceala doar ca face febra. Astept răspunsul dumneavoastră va multumesc
0
06-06-2016, ora 22:04
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Cred ca este o situatie ce depaseste competenta medicilor care au indicat investigatii si tratamente pana acum.Va recomand sa va adresati unui serviciu de pediatrie universitar pentru diagnostic si nu mai pierdeti timpul sa cautati viermisori !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copil cu stare generală relativ bună - când tratezi febra?
  • Medicamentele antipiretice sunt administrate frecvent în mod eronat de către părinți
  •