sa nu te angajeze nimeni fiindca ai sifilis
am sifilis si fac tratament nu simt ca as fi bolnav dar oriunde vreau sa ma angajez ma pica din cauza asta.E normal?
3 comentarii
Buna ziua,
Sfatul meu este sa faceti o adresa la Agentia judeteana pentru ocupare a fortei de munca AJOFM si la I TM. Eventual cititi si in Contractul Colectiv de Munca daca este undeva mentionat acest lucru.
Consider ca este o problema prost inteleasa si ca deobicei managerii romani daca nu inteleg ceva prefera sa se fereasca ca sa nu intampine probleme.
Contactati telefonic un Medic de medicina muncii si intrebati-l - cred ca aici e cel mai bine sa va interesati.
Spuneti-ne si noua care e rezultatul investigatiilor Dvs. Oricum succes- cu legislatia in mana cu siguranta va veti rezolva problema.
Sfatul meu este sa faceti o adresa la Agentia judeteana pentru ocupare a fortei de munca AJOFM si la I TM. Eventual cititi si in Contractul Colectiv de Munca daca este undeva mentionat acest lucru.
Consider ca este o problema prost inteleasa si ca deobicei managerii romani daca nu inteleg ceva prefera sa se fereasca ca sa nu intampine probleme.
Contactati telefonic un Medic de medicina muncii si intrebati-l - cred ca aici e cel mai bine sa va interesati.
Spuneti-ne si noua care e rezultatul investigatiilor Dvs. Oricum succes- cu legislatia in mana cu siguranta va veti rezolva problema.
crimus iti multumesc mult pt. sfat am sa incerc si varianta asta si am sa va spun ce am rezolvat...inca mai sper.
Mult succes! Sper sa va rezolvati aceasta problema. Daca nu, poate ar fi bine sa numai trambitati despre boala aceasta. Sa fie micul dvs secret.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e sifilis sau e doar leziune in urma fortarii
- 1sifilis
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 4despre sifilis
- 39transaminaze crescute?
- 2sifilis
- 4Sifilis - internare
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 128care sunt primele semne de sifilis si la ce perioada trebuiesc facute primele analize?
- 10Cum stiu ca am sifilis?
- 3SIFILIS!?...nu am avut contact sexual
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 1cum scap de sifilis?
- 2Am avut sifilis.
- 7acum 3 ani am descoperit ca am sifilis
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 2Sifilis
- 0ganglioni inflamati de mult timp
- 0Verenologie analize sifilis
- 1Rezultat analize laborator
Mai multe informații despre: Sifilisul analizele medicale pentru angajare