Sangerare vaginala la fetita de 2 ani

Am o fetita de 2 ani.La 1 an si 2 luni a avut o sangerare vaginala sub forma de chegulete.De atunci pana acum la 2 ani se repeta o data la 2 sau 3 luni.In total pana acum a vut de 5 ori aceasta sangerare.A fost vazuta de medicii din Campina de unde suntem, dar nu au stiut despre ce este vorba.Am ajuns la sp.Grigire Alex, la pediatrie 3, s-au facut ecografii la rinichi, abdomen, dar au spus ca este posibil sa fie infectie urinara, ca poate sangerarea nu a fost genitala.Oricum aceasta nu a fost rectala 100%.Am facut analiza la urina si urocultura o data la 2 sapt, dar aceasta este normala.Oricum fetita nu are alte simptome.Am ajuns la Parhon gandindu-ma ca se poate sa fie o dereglare hormonala.A fost vazuta si acolo, dar au spus ca nu este.Am ajuns la policlinica Dorobanti la endocrinologie dorind sa aflu si o alta parere.In urma analizelor a iesit un estrogen mai mare decat normal.Dupa care am facut si o testare hormonala dar rezultatul nefiind concludent urmeaza sa refac aceasta testare in septembrie.Medicul care o tine sub observatie spune ca este posibil ca in procent de 50% sa fie vorba de pubertate precoce.Am citit si eu si am vazut ca la o pubertate precoce exista si alte simptome.Iar fetita mea nu are pilozitate pubiana, nici sani mariti.Doar sangerare.Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca in mai mult de 10 luni nu s-a pus nici un diagnostic iar timpul trecut nu-l mai pot da inapoi.Eu am mai incercat sa aflu si o clinica, ceva, unde sa-i pot face un 3D sau 4D, poate se vad mai multe.Si am mai cautat si un medic ginecolog pt copii asa mici.Dar nici un rezultat.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Multumesc
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Multumesc
3 comentarii

eu am o verisoara despre care zice mama ei ca a avut un fel de ciclu la nastere, o sangerare de aceasta, dupa care nu a mai avut nimic pana la pubertate. Acum e femeie maritata cu copil mic.
Este bine tot cu medicii sa va lamuriti, numai bine.
Este bine tot cu medicii sa va lamuriti, numai bine.

Va amintiti daca ati luat medicamente, in special hormoni, in timpul sarcinii ?

Raspuns pt dl dr.M.D.
In afara de vitaminele care se prescriu in luna a 8-a de sarcina am facut 4 injectii cu gravibinon.Aceasta informatie am spus-o tuturor medicilor care mi-au vazut fetita, inclusiv endocrinologului si au spus ca nu este nici o legatura intre acele injectii si problema fetitei.Dar ceea ce conteaza acum este sa vad cum pot rezolva situatia, eventual o alta parere de la un medic.
Multumesc pt timpul acordat,
Cerica 2007
In afara de vitaminele care se prescriu in luna a 8-a de sarcina am facut 4 injectii cu gravibinon.Aceasta informatie am spus-o tuturor medicilor care mi-au vazut fetita, inclusiv endocrinologului si au spus ca nu este nici o legatura intre acele injectii si problema fetitei.Dar ceea ce conteaza acum este sa vad cum pot rezolva situatia, eventual o alta parere de la un medic.
Multumesc pt timpul acordat,
Cerica 2007

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 3pata de sange
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 6imi este teama oare am cancer?
- 4sangerari vaginale dupa sex
- 15se poate numi sangerare de nidatie?
- 5sangerari dupa postinor
- 0sangerari vaginale
- 3Sangerare cu Yasmin
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 2Sangerare apoasa, cheaguri de sange la cateva zile dupa actul sexual
- 3Sangerari dupa doua zile de la contactul sexual
- 3sangerari -microgynon