Sangerari in sarcina
Buna ziua,
In urma cu cateva zile am ajuns la spital din cauza unei sangerari in urma careia am eliminat un cheag de sange. Am sangerat doar cateva ore, urmand a 2-a zi sa am o secretie maronie putina cantitativ. In urma consultatiei mi s-a spus ca bebe e bine, are activitate cardiaca. Sunt in saptamana a 10-a. Am primit tratament arefam 3/zi, no-spa 40mg 3/zi si continui cu magneb6 si femibion.
Sunt foarte panicata si speriata ca s-ar putea sa pierd sarcina.
Va rog daca se poate sa imi dati niste sfaturi.
Sau doamnele care au trecut prin asta sa imi spuna daca au trecut peste fara probleme.
Multumesc mult!
In urma cu cateva zile am ajuns la spital din cauza unei sangerari in urma careia am eliminat un cheag de sange. Am sangerat doar cateva ore, urmand a 2-a zi sa am o secretie maronie putina cantitativ. In urma consultatiei mi s-a spus ca bebe e bine, are activitate cardiaca. Sunt in saptamana a 10-a. Am primit tratament arefam 3/zi, no-spa 40mg 3/zi si continui cu magneb6 si femibion.
Sunt foarte panicata si speriata ca s-ar putea sa pierd sarcina.
Va rog daca se poate sa imi dati niste sfaturi.
Sau doamnele care au trecut prin asta sa imi spuna daca au trecut peste fara probleme.
Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Varicela chiar inainte de concepere
- 0Sarcina oprita din evolutie - torch?
- 1Aripiprazol in sarcina
- 1Toxoplasma
- 0Bebe cu capul in jos la 26 de săptămâni
- 0Mica zona de decolare
- 2Carne care crește în burta
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
- 4Hepatită și sarcina
- 1Asimetrie plexuri coroide - ma rog mult ajutati-ma