Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni

Buna ziua!
Fetita mea in varsta de 1 an si 8 luni are sanii umflati. Asa i-a avut de cand s-a nascut. Nu sunt tari si nu o dor. Credeti ca este vorba de "criza genitala" sau este altceva?
Multumesc!
Fetita mea in varsta de 1 an si 8 luni are sanii umflati. Asa i-a avut de cand s-a nascut. Nu sunt tari si nu o dor. Credeti ca este vorba de "criza genitala" sau este altceva?
Multumesc!
4 comentarii

buna, eu zic sa nu te sperii pt ca si eu am nascut acum 3 ani un baietel cu sani tari ca cei ai unei fete la pubertate cand incep sa creasca.si eu m-am speriat dar doctorul de aici din Austria m-a linistit spunandu-mi ca este ceva hormonal, si ca hormonii mamei s-au transmis copilului dar o sa dispara si chiar asa s-a intamplat.totusi consulta si un medic.

Aceste lucruri provin des la pastilele anticonceptionale si tratamentele hormonale pe care le luati inainte de nastere.

Multumesc draculita1981, mai m-am linistit un pic - am fost la un medic endocrinolog si ne-a spus ca nu sunt motive de ingrijorare; ne-a recomandat totusi, sa-i facem o ecografie de abdomen inferior pt a vedea daca sunt dezvoltate si alte organe, numai ca nu am reusit, pt ca fetita nu a stat linistita.
Scarface, ca de obicei dai raspunsuri eronate, fara sa fii in cunostinta de cauza. Nu am luat niciodata anticonceptionale si in nici un caz tratamente hormonale.Eu zic sa-ti gasesti alta preocupare, decat sa dai raspunsuri eronate la diversele probleme cu care se confrunta lumea.
Scarface, ca de obicei dai raspunsuri eronate, fara sa fii in cunostinta de cauza. Nu am luat niciodata anticonceptionale si in nici un caz tratamente hormonale.Eu zic sa-ti gasesti alta preocupare, decat sa dai raspunsuri eronate la diversele probleme cu care se confrunta lumea.

am si eu fetita de 1 luna. in urma unor analize facute la nastere au constata ca are hipotiroidisms tranzitoriu. analiza a fost repetata ulterior si deja i s/au prescris pastilute cu hormoni EUTYROX. o pastilita pe zi. fetita are 4, 400 greutate.
eu am observat inainte de a mi se vb de aceste analize ca are sini tari ca 2 pietricele..
tratamentull/am inceput de 3 zile dar recunosc ca sutn foarte sceptica. si imi pare ciudat ca un copil atat de mic sa fie indopat cu hormoni. care e opinia voastra? s/a mai confruntat cineva cu asa ceva?multumesc
eu am observat inainte de a mi se vb de aceste analize ca are sini tari ca 2 pietricele..
tratamentull/am inceput de 3 zile dar recunosc ca sutn foarte sceptica. si imi pare ciudat ca un copil atat de mic sa fie indopat cu hormoni. care e opinia voastra? s/a mai confruntat cineva cu asa ceva?multumesc
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 51Despre marirea de sani
- 3Probleme la san!
- 14sani mariti natural
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 10dureri de sani - lateral
- 11Cancer la san
- 74cancer de san??
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 12Cancer la san
- 6cancer san cu metastaze vertebrale