somnul copilului de 1 an si 5 luni
am un baietel de 1 an si 5 luni care doarme cu noi in pat de mic... ziua doarme la el in patut de 2-3 zile cate 2-3 h dar noaptea nu sta in patut se foieste, i cade suzeta si incepe sa bazaie, se misca de parca nu ar avea loc in patut dar asa se foieste si langa noi in pat toata noaptea, nu-si gaseste un loc in care sa doarma o jum de h., pune picioarele pe noi, se intoarce invers in pat nu doarme profund si drept in pat cum se doarme si ne ttrezim obositi si noi de fiecare data pt k dormim cu grija, sa-i bagam suzeta cand cade k sa nu se trezeasca k nu sta mult fara ea, il simtim foindu-se toata noaptea... ce sa facem? specific ca ziua sta mai rar cu suzeta in gura.multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
parere:
- nu-i suficient hranit pt. somul de noapte si...se tot foieste de..foame;
- gresit ca, de la inceput l-ati pus in pat cu voi pt.ca:
- nici nu-i sanatos;
- nu trebuie ca un copil sa afecteze viata de cuplu;
- nici voi, NU va odihniti.
Sa va traiasca copilasul si
INCERCATI
sa-i schimbati."obiceiul".
O zi minunata.
parere:
- nu-i suficient hranit pt. somul de noapte si...se tot foieste de..foame;
- gresit ca, de la inceput l-ati pus in pat cu voi pt.ca:
- nici nu-i sanatos;
- nu trebuie ca un copil sa afecteze viata de cuplu;
- nici voi, NU va odihniti.
Sa va traiasca copilasul si
INCERCATI
sa-i schimbati."obiceiul".
O zi minunata.
Roxy, ar trebui sa incepi prin aerisirea camerei inainte de culcare;pune-l in pat cu voi la culcare, dar cand il vezi ca a adormit, pune-l in patutul lui.Daca e agitat, incearca sa-i dai ceai de tei inainte de culcare(un pic).De suzeta ar fi cazul sa-l dezobisnuiti(e desstul de mare si nu asi vrea sa-si modifice inclinatia dentitiei datorita suptului).Mai tarziu va avea probleme cu unghiul dentitiei, si veti trebui sa-i puneti aparat dentar pt.indreptarea dintilor.Mai ales ca ai zis ca ziua nu prea tine suzeta, va fi usor sa renuntatti la ea.Stiu ca e perioada prosta, dar cel putin dupa ce se regleza cu somnul va trebui sa o faceti(sa renuntati la suzeta-il pacaliti in vreun fel).
Nu vreau sa par ciudata, dar la biserica sa il impartasiti cand ati fost, o puteti face de cate ori doriti;fiind copil chiar daca mananca preotul vi-l imparataseste.Nu stiu cat credeti voi in aceste lucruri, dar de multe ori se intampla, fara se sa vrea, sa fie deocheati(la cat sunt de dragalasi ei, toti ii pupa, mangaie si se poate intampla).Eu una cu al meu merg cat de des pot la biserica, a inceput sa se obisnuiasca in biserica (inainte se speria si tipa, acum nu), i-a citit o rugaciune preotul, e mai linistit, nu mai tresare in somn.Al meu face 1 an in Iulie.Acum e posibil si la tine, sau nu..?
Sanatate multa.
Nu vreau sa par ciudata, dar la biserica sa il impartasiti cand ati fost, o puteti face de cate ori doriti;fiind copil chiar daca mananca preotul vi-l imparataseste.Nu stiu cat credeti voi in aceste lucruri, dar de multe ori se intampla, fara se sa vrea, sa fie deocheati(la cat sunt de dragalasi ei, toti ii pupa, mangaie si se poate intampla).Eu una cu al meu merg cat de des pot la biserica, a inceput sa se obisnuiasca in biserica (inainte se speria si tipa, acum nu), i-a citit o rugaciune preotul, e mai linistit, nu mai tresare in somn.Al meu face 1 an in Iulie.Acum e posibil si la tine, sau nu..?
Sanatate multa.
Alte subiecte recente din această secțiune: