stomatita aftoasa in gat

01-11-2011
ivanovsanda
Nu este medic/terapeut
ivanovsanda
Buna ziua.Baietelul meu are 1 an si 6 luni, si din luna iulie a facut stomatiota aftoasa numai in gat. Nu ii apar afte in gura. Insa gatul este plin de vezicule, apar si dispar si de obicei cand apar medicii il diagnosticheaza si cu faringita, ca face si rosu in gat. L-am tratat cu remedii homeopate insa ele tot reapar. Ultima data medicul de familie a spus ca are aproape laringita si mi-a dat si antibiotic, pentru ca eram si eu bolnava nu am mai avut putere sa alerg cu el pe la alti medici si l-am tratat cu zinat+ linex, aerius, ketof, si nebulizare acc si flixotide.De afte bineinteles ca nu s-a preocupat. Acum pare sa ii fi trecut raceala inca cred ca il dor aftele ca nu prea mananca.Mereu il spal pe dinti seara cu apa cu bicarbonat si dimineata il sterg cu glicerina boraxata sau glicerina cu flucovim, insa, degeaba. Va rog sa imi sugerati cu ce l-as mai putea trata. Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul