streptococcus pneumoniae ajutor

buna ziua de curand am fost internata cu fetita mea de 5 ani jumate la spityal dupa ce in exudatul nazal ia fiost descoperit streptococcus pneumoniae, a primit tratament cu ceftazidim 2g/zi, 7 zile si aerosoli cu fluimucil, , , , , dupa o sapt am plecat acasa, iar la 3 zile dupa externare ne-am intors la spital cu febra mare si tuse, , , , , , unde a fost diagnosticata cu pneumonie hiliobazala dreapta datorita streptococcus pneumoniae, , , , , , imunograma a fost in limite normale nu a necesitat administrarea de IG IV ci numai tratament antibiotic cu ciprinol 270mg/zi iv 10 zile si aerosoli cu flixotide si fluimucil..intrebarea mea este daca a scapat de pneumococ sau nu scapa de el niciodata?????????la varsta de 2 ani a fost vaccinata cu 2 doze de prevenal.va rog raspuns urgent.multumesc
1 comentarii

Cu 7 zile era si de asteptat! Cu tratamentul de 10 zile ar trebui sa ii treaca.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2streptococ betahemolitic grup c
- 2streptococ in gat
- 19analizele bune, stare fizica proasta, va rog poate ma puteti ajuta
- 3Dureri in piept de 2 saptamani
- 28streptococ beta hemolitic
- 3sunt purtatoare de streptotoc hemolitic de la 4 ani si vreau un copil
- 8contaminare prin sex oral
- 7Ofloxacin in timpul sarcinii???
- 3se poate depista streptococul in sange?
- 2streptococ tip b la nou nascut
- 20streptococul auriu in gat
- 23Streptococ beta hemolitic de grup C
- 5stafilococ auriu si streptococ beta hemolitic
- 8Exudat faringian
- 1streptococ hemolitic grup c
- 2Streptococ Alfa Hemolitic..motiv de ingrijorare?
- 2Streptococ tip B in sarcina
- 1candida si streptococ de tip beta hemolitic b
- 0Streptococ tratament
- 1Ajutor! secretii vaginale abundente
Mai multe informații despre: Infectia streptococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: