sunt complexat, pentru ca de mic sunt inalt

03-12-2012
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
Inca de mic sunt cun baiat complexat, pentru ca de mic sunt inalt, adica ma rog, de prin clasa a 9 a.. acum sunst anul 3 la facultate.. si de atunci mi-am pierdut increderea in mine pentru ca toti baietii si chiar si unele fete... dar nu cred ca, cu rautate. spuneau ba ce ai crescut, ai stat la apa, cat ai 2m? ce mare esti, guliver, etc etc
si astea chiar si acuma ma deranjeaza
sunt un baiat inalt, poate unii isi doresc sa fie inalti dar eu am devenit complexat de chestia asta si nu mai am incredere in mine deloc, cu toate ca sunt un baiat simpatic :). am avut multe relatii si stiu sa ma fac placut, daca ma credeti in ultimul timp m-am izolat asa in mine, si in casa, din aceasta cauza, ca sunt inalt !!!
am cam 1, 90 - 1, 93, cam aici bat ! si cam 95 kg
stiu, trb sa ma slabesc... asta e un alt complex dar asta se poate realiza.. dar scaderea in inaltime NU !!!
Cum oare pot sa trec peste acest complex care m-a marcat asa de profund ?
acum dupa atatia ani cand imi spune cineva, un amic nou sau o persoana ca sunt inalt si ce inaltime am.. gata ma supar, chiar daca respectivul a spus-o cu intentie buna, adica ca unui baiat ii sta bine inalt si facut ! ! !
dar nu stiu... ce sa cred... !!!
5 comentarii
0
03-12-2012, ora 20:18
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
eu am un coleg de 206 cm si 125 de kg are sotie, 2 copii si se simte bine in pielea lui. multi ar plati sa fie atat de inalt ca Dvs. cautati o prietena baschetbalista sau voleibalista si sa nu va necajiti de inaltimea Dvs
0
03-12-2012, ora 22:00
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
eu in locul tau as fi mai mult decat mandru de felul in care arat, nu ai de ce sa fi complexat fiecare suntem minunati in felul nostru, un barbat intal si bine facut ce poate fi mai frumos. De de exemplu eu eram complexata pt ca sunt mica de inaltime 1, 60 si la scoala colegii mai faceau anumite glume rautacioase sau cel putin eu le vedeam rautacioase, si mi-am dat seama ca nu era un lucru asa grav pe cum il vedeam eu, exista o multime de oameni mici si in cazul tau mari de inaltime fara a avea alte probleme ! fi mandru de tine asa cum esti nu ai nici cel mai mic motiv sa fi complexat ! sper sa treci peste faza asta si sa vezi ca uneori defectele care le vedem noi defapt sunt calitati!
0
03-12-2012, ora 22:05
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Andrei eu te cunosc, toate postarile tale sunt inventii...stii cati oameni bolnavi sunt ??aceia au nevoie de un sfat, sfat care de cele mai multe ori le lumineaza sufletul, le da o speranta.
Te rog, nu mai folosi acest forum, gandeste-te ca poate vei avea o adevarata problema si lumea nu-ti va da crezare atunci.
0
04-12-2012, ora 11:50
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Nu stiu daca minti sau nu si nici nu ma intereseaza... dar daca e adevarat... gandeste-te putin la cei care au 160 si vad in jurul lor femei de 175. Dragul meu eu sunt femeie am 180cm si 49 de ani, deci am prins perioada cand nu erau multi oameni inalti in jurul meu, si ma simt bine in pielea mea. Toti care-ti spun rautati sunt invidiosi pe tine. Nu vreau sa-ti repet cate nu mi-am auzit si eu.. ha ha. Oricum ai grija la greutate... acum, ca sa nu-ti para rau mai tarziu
0
05-12-2012, ora 17:57
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
da stiu cu greutatea e aiurea.. trebuie sa slanbesc dar nu pot.. nu ma pot abtine sa nu mananc seara. si mananac de toate :(
am slabit can 10 kg intr-o luna dar am folosti pastile superslim NU le recomand. Dupa ce nu am mai luat, nu puteam sa dorm, aveam atacuri de panica, simteam ca e cineva in camera si vine cu viteza spre mine, ma trezeam brusc din somn.. si pana la urma am fost la medic. de atunci nu am am mai luat.
Sincer nu stiu nu am ambitie la greutate...
Si cei care zic ca eu mint... de ce sa mint ? ca sunt inalt sau ma rog ?
si pt primul commentt... am prietena de 3 ani.. are cam 1, 72-1, 73 inaltime...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aportul de proteine ​​contribuie la creșterea în înălțime la fete
  • Un studiu oferă o explicație asupra caracterului sezonier al creșterii și greutății copiilor
  •