TAHICARDIE SIMUSALA-INTREBARE

24-11-2011
elena symona
Nu este medic/terapeut
elena symona
buna seara! am 24 de ani.acum 1 an din cauza unor probleme emotionale am acuzat dureri foarte mari de cap in zona crestetului si la tample.am mers la medic, mi s-a facut EKG, ecografie unde s-a descoperit ca aveam un puls destul de accelerat 95 de batai pe minut.mi s-a recomandat betaloc zok de 50 mg dimineata si seara cate o jumatate si sedocalm.de atunci ma simt mult mai bine, am mai fost la control pulsul se mentine intre 69 si 72 batai pe minut.mentionez ca am si o spasmofilie mai veche pe sistem nervos si uneori atacuri de panica in care simt ca imi iese inima din piept si imi plesneste capul.acum iau o jumatate de pastila de betaloc pe zi...deja iau betalocul de o jumatate de an...ma simt foarte bine au disparut starile de rau...intrebarea mea este ce efecte adverse are utilizarea acestui medicament si cat timp il voi mai lua?medicul mi-a spus sa continui sa-l iau dar nu mi-a spus cat timp.
va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
19-07-2016, ora 12:09
Marya2016
Nu este medic/terapeut
Marya2016
Buna ziua. Cat timp se tine tratament cu betaloc? Scade mult tensiunea betaloc de 50 mg? Pentru ca eu deja o am mica dar am pulsul mare.
Adaugă un comentariu / răspuns