Tratament raceala la copii

Buna ziua! Am un baietel de 1an6luni care merge la cresa de putin timp. Bineinteles ca dupa primele 4 zile de mers la cresa, s-a umplut de muci. I-am administrat Colargol, Vibrocil, Gripstop, aerosoli cu ser fiziologic si in continuare are muci. Sunt 2 sapt de cand nu-i mai trec. Aveti vreo recomandare despre ce as putea sa incerc sa ii mai dau? Multumesc!
2 comentarii

Buna ziua
Nu specificati daca tratamentul l-ati facut intrerupand mersul la cresa. Un fapt este cert : in colectivitate, in acest sezon, micutul va trece prin multe episoade de rinita sau rino-faingita acuta. Daca veti incerca sa il duceti la cresa in sezonul cald, ar fi cu totul alta situatie in privinta rinoreei, de care nu scapa de 2 sapt. Poate reusiti sa rezolvati cresterea copilasului acasa pana se incalzeste.Sanatate ! Nu tratamentul este problema.
Nu specificati daca tratamentul l-ati facut intrerupand mersul la cresa. Un fapt este cert : in colectivitate, in acest sezon, micutul va trece prin multe episoade de rinita sau rino-faingita acuta. Daca veti incerca sa il duceti la cresa in sezonul cald, ar fi cu totul alta situatie in privinta rinoreei, de care nu scapa de 2 sapt. Poate reusiti sa rezolvati cresterea copilasului acasa pana se incalzeste.Sanatate ! Nu tratamentul este problema.

Multumesc frumos pentru raspuns! O perioada de 7 zile, cat a durat tratamentul, copilul a stat acasa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 95 ani - IgE de 3 ori mai mare
- 7simptom ciudat
- 7vegetatiile adenoidiene
- 2Dermatita atopica la copii si raceala
- 7Broncho Vaxom la copii
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 11Polipi inflamati
- 3raceala la copil
- 3raceli repetate de cand am inceput gradinita
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 5Părere... baietelul meu raceste des
- 6fetita raceste in fiecare luna si cand raceste ii curge tare nasul cu mucus gros
- 0raceala bebelus
- 3Streptococus pneumoniae
- 9Secretii nazale de 7 saptamani
- 2Curge nasul la copil 1 an si 9 luni
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
- 3Bebelus bronsita 3
- 0Bebe 2 luni tuse și secreție nazala
- 1Nu scăpăm de mucisori
Mai multe informații despre: raceala la copii muci la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: