Tratament raceala la copii
Buna ziua! Am un baietel de 1an6luni care merge la cresa de putin timp. Bineinteles ca dupa primele 4 zile de mers la cresa, s-a umplut de muci. I-am administrat Colargol, Vibrocil, Gripstop, aerosoli cu ser fiziologic si in continuare are muci. Sunt 2 sapt de cand nu-i mai trec. Aveti vreo recomandare despre ce as putea sa incerc sa ii mai dau? Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Nu specificati daca tratamentul l-ati facut intrerupand mersul la cresa. Un fapt este cert : in colectivitate, in acest sezon, micutul va trece prin multe episoade de rinita sau rino-faingita acuta. Daca veti incerca sa il duceti la cresa in sezonul cald, ar fi cu totul alta situatie in privinta rinoreei, de care nu scapa de 2 sapt. Poate reusiti sa rezolvati cresterea copilasului acasa pana se incalzeste.Sanatate ! Nu tratamentul este problema.
Nu specificati daca tratamentul l-ati facut intrerupand mersul la cresa. Un fapt este cert : in colectivitate, in acest sezon, micutul va trece prin multe episoade de rinita sau rino-faingita acuta. Daca veti incerca sa il duceti la cresa in sezonul cald, ar fi cu totul alta situatie in privinta rinoreei, de care nu scapa de 2 sapt. Poate reusiti sa rezolvati cresterea copilasului acasa pana se incalzeste.Sanatate ! Nu tratamentul este problema.
Multumesc frumos pentru raspuns! O perioada de 7 zile, cat a durat tratamentul, copilul a stat acasa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 4Sa fie de la raceala?
- 3fetita de aproape 4 ani care se imbolnaveste mereu
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 9raceala la bebe
- 7Broncho Vaxom la copii
- 11Polipi inflamati
- 2raceala si tuse
- 1Ce spuneti despre aceasta alimentatie ?
- 2Raceala
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 1Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit
- 0Mucisori bebelusi 12 saptamani
- 1Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede
- 3Bebelus bronsita 3
- 0Bebe 2 luni tuse și secreție nazala
- 1Răceala repetata
- 2Mucisori și raceala
Mai multe informații despre: raceala la copii muci la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: