tuse prelungita

05-12-2010
cornelia radoi
Nu este medic/terapeut
cornelia radoi
buna ziua!va cer parearea in legatura cu baietelul meu in varsta de 3 ani si 4 luni!in urma cu 2 luni am fost internati cu el pt o pneumonie(i se vedea si pe radiografie(opacitate) si plus vsh=110, leucocite marite, deci semn de infectie).atunci prezenta febra mare, era apatic, fara pofta de mancare tusea pana voma!dupa o sapt de tratament injectabil cu penicilina+gentamicina(atat am stat in spital) plus o sapt de zinat s-a simtit bine vreo 2 sapt.i-am repetat si toate analizele care ii iesisera in spital proaste si au fost bune(dupa o luna de la primele analize)doar lifocitele putin crescute erau.dupa nici o luna de la iesirea din spital si dupa nici 2 sapt fara tratament, baiatu meu tuseste f tare.i-am dat tot felul de siropele(humex, eurespal, ambroxol, stodal)+sumetrolin, dar fara rezultat.m-am dus inapoi la pediatru si mi-a zis ca desi se vindecase prima data.are iar pneumonie si i-a dat cedax cu humex., tot fara rezultat!mi-e frica sa ma duc cu el tot la el, ca ne interneaza iar cred.tin sa precizez ca acum nu a facut febra, are pofta de mancare.se joaca e energic, doar ca tuseste cateodata si o jumatate de ora, mai ales cand se trzeste dimineata, sau cand face efort.tusea e incarcata, se aude in piept o haraiala, cand tuseste nu mai haraie.am uitat i s-a prescris si claritine, dar...nu trece.ne-am programat la un alt pediatru dar pana atunci va rog, dati-mi un sfat ca innebunesc.a baut si suc de ridiche neagra si ceai de ceapa, ia si ursuleti cu echinaceea.nu s-a dus la gradinita decat cateva zile semestrul asta a stat mai mult acasa, saracul.multumesc mult!astept raspunsuri!
1 comentarii
0
07-12-2010, ora 10:36
andral
Nu este medic/terapeut
andral
de unde sunteti?cauta un pneumolog...stiu pe cineva care dupa o raceala puternica a avut tuse luni de zile dar nu te poti lua dupa altii...si eu sunt intr.o situatie asemanatoare cu baiatul de 2 ani si 5 luni...azi mergem iar la dr...prospan am auzit la alta mamica ca a mers foarte bine intr.un caz asemanator, aerosoli...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul