Tuse productiva fara alte simptome

Buna ziua!
Fetita 3ani si 3 luni tuseste doar la somn(la pranz mai putin, insa noaptea nu doarme mai deloc si tuseste).
Tusea este productiva. A fost racita usor dar nu mai are secretii. Fara febra sau rosu in gat. A luat koflet fara imbunatatiri si aerius.
Are rinita alergica. Poate fi responsabila de aceasta tuse? Rinita o are de mica insa nu am avut probleme. Polipii ii are scosi. Poate fi reflux gastro chiar daca tusea este productiva? Se aude cum "plescaie", isi drege vocea si parca vrea sa inghita ceva din gat.
Polipii ii avem scosi.
Fetita 3ani si 3 luni tuseste doar la somn(la pranz mai putin, insa noaptea nu doarme mai deloc si tuseste).
Tusea este productiva. A fost racita usor dar nu mai are secretii. Fara febra sau rosu in gat. A luat koflet fara imbunatatiri si aerius.
Are rinita alergica. Poate fi responsabila de aceasta tuse? Rinita o are de mica insa nu am avut probleme. Polipii ii are scosi. Poate fi reflux gastro chiar daca tusea este productiva? Se aude cum "plescaie", isi drege vocea si parca vrea sa inghita ceva din gat.
Polipii ii avem scosi.
2 comentarii

Buna ziua, cum sunteti cu tusea? Intreb, intrucat suntem intr-o situatie aproape identica. Multumesc, sanatate!

Am avut aceeași problema cu fetița mea, am fost la medic si avea mucoasa inflamata..mi-a recomandat sa ii dau sa bea cât mai multa apa si cât mai puțin lapte.Si dacă știe sa șulfe nasul nu o aspirație deoarece ve-ti spori secrețiile nazale ! La noi a trecut pur si simplu in 7 zile fără tratament, locuim in străinătate iar aici medicii dau antibiotic doar dacă apare o infecție...cum nu a fost infecție am așteptat sa treacă de la sine.Sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie cu microplasma sau doar o viroza?
- 1Tuse seaca; productiva de 3 saptamani
- 3tuse nocturna cu voma
- 2tuse usor productiva
- 4baietelul meu are 5 luni
- 1Durere in stern si tuse productiva
- 1Tuse persistenta la copil de 2 ani
- 1Pt.dl dr Fluerariu - tuse seaca noaptea copil 3 ani
- 1tuse reziduala la copil
- 4tuse productiva
- 1Tuse productiva
- 1Posibil Astm??
- 0Tuse care persista dupa 1 luna de la raceala