tuse si expectoratii de 3 luni

22-03-2010
gboboc35@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
gboboc35@yahoo.com
buna-ziua.
ma numesc gabi si am o fetita de 3 ani.in urma cu trei luni a racit.am fost la medic si a luat trat pt tuse si pt expectoratii.mai exact tuseste intr-una si ii curge nasul continuu si chiar stranuta.medicul a facut urmatoare analize:
biochimie;calcemie 4.65, exudat nazal-prezenta flora nepatogena, exudat faringian-prezenta flora nepatogena, absent streptococ.medicul mi-a recomandat un aparat pt aerosoli cu flixotide si ser fiziologic, zyrtec, singulair, sinupret si nasonex.+septilin pt imunitate.i-am administrat toate medicamentele descrise mai sus insa nu se vindeca.va rog frumos ajutati-ma.nu mai stiu ce sa fac.dupa trat boala se amelioreaza putin dar apoi revin aceleasi simptome.astept rasp dvs.
va multumesc.
4 comentarii
0
04-04-2010, ora 11:17
CARMENailoaei
Nu este medic/terapeut
CARMENailoaei
eu dau copiilor mei pt imunitate produsele de la ganoderma. dacă te interesează mai voirbim
0
10-04-2010, ora 09:45
parinte
Nu este medic/terapeut
parinte
am patit si eu acelasi lucru cu fetita cea mare.Am mers la alergolog si s-a dovedit a avea un astm bronsic.
0
11-04-2010, ora 21:37
dydyka22
Nu este medic/terapeut
dydyka22
gabi incaeraca u medic orl e posibil sa aiba polipi. baietelul meu are o asemeea tuse de un an si jum. printre picaturi am fost surprinsa ca avea polipi chiar uriasi despre care am citit ca provoaca tusea cronica in unele cazuri, si sa nu mai zic ca la aspirat la plamani caci era plin de mucozitati, desi am facut toate astea tusea a revenit deci mentionez aparatul de aerosol il putem arunca nu are efect decat la raceala. tusea se manifeste asa doar in timpul somnului si este fff cronica si violenta ca la un momentdat tuseste pana ce da in jeturi de voma iar tuseste si se linisteste, sigura scapare care o mai vad acum este alergologia caci ige lui era usor marit.am facut absolut toate analizele de la caca pipi teste cu bariu radiog plamani tot tot mai avem cu alergologia daca nici aici nu vad ce are cred ca ajung sa ma spanzur, dar tu incearca un medic orl inainte de toate.
multea sanatate!
0
12-04-2011, ora 20:23
jojo2711
Nu este medic/terapeut
jojo2711
buna ziua.am aproape zilnic de 1 an, niste secretii in gat, vascoase albicioase si trebuie sa scuip deseori.am avut acum vreo 2 ani o gripa mai puternica si de atunci sunt mai sensibila la raceli. nu stiu daca au vreo legatura intre ele, dar mai nou am si o durere in piept dreapta, usoara dar mai accentuata daca respir adanc. la efort nu ma deranjeaza. poate fi pneumonie sau ceva legat de plamani? e cazul sa ma ingrijorez? mentionez ca sunt fumatoare, am 30 de ani
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  •