un sfat.

18-11-2011
alexia83
Nu este medic/terapeut
alexia83
fetita mea de 2 ani si o luna, nu vorbeste, nu ii plac copiii, fuge de aglomeratie, si agitatie.nu e dispusa sa invete nimic, nici macar apa nu bea singura, intelege absolut tot din ceea ce ii zic, dar nu imi da atentie!CAND iesim in parc, pana acolo, vrea dusa numai in brate, sau daca am norocul sa mearga pe jos, se intampla doar printre blocuri.daca incerc sa nu ii fac pe plac se tavaleste pe jos si tipa.Ce ar trebui sa fac?cum sa procedez?
Multumesc!
2 comentarii
0
18-11-2011, ora 13:59
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
ar trebui sa consulti un psiholog.
0
18-11-2011, ora 14:47
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna ziua. Va recomand sa mergeti la un psiholog clinician specializat in testarea copiilor. Concomitent cu aceasta va recomand sa incercati sa nu mai faceti chiar tot ce vrea ea, indiferent de crizele pe care le face. Din pacate, multi parinti confunda disciplina cu bataia, crezand ca daca sunt fermi si detin ei controlul copilul ar avea de suferit. In realitate copii au nevoie de disciplina (nu de bataie sau abuz), de a li se seta limite. Daca nu au limite acesti copii sunt mai nesiguri, neincrezatori si mai stresati.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul