Urgent - fetita de 5 ani care odata pe saptamana se ineaca

Buna ziua, am o fetita de 5 ani care odata pe saptamana se ineaca ( ea spune ca ii vine saliva inapoi sau sucul).se ineaca numai in cursul zilei si nu pot sa spun ca imediat dupa o anumita masa sau ceva...adica de la masa pana la inecatul ei sa spunem ca e 1 ora -1 ora jumate...de fel e in picioare sau sta in fund atunci cand se ineaca... atunci cand o intreb spune ca ia venit inapoi saliva sau depinde sucul/ apa... nu stiu ce ar putea fi... eu sunt o mamica mai panicata si mie frica sa nu pateasca ceva de la aceste inecuri... de acea intreb ce ar putea fi??? Ori ii vine inapoi asa cum spune ea?? Ori i se duce invers saliva ???... treb sa ma panichez ?? Poate pati ceva copilul?? Si ce ar putea fi
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii

Buna ziua
Refluxul gastro-esofagian se pare ca este mai frecvent, in randul copiilor si adultilor care au accese de tuse fara explicatie, decat s-a diagnosticat in realitate. Da, se poate materializa in orice moment al zilei, deci la distanta de alimentare, si, in orice pozitie a corpului.
Ar ajuta-o daca ar servi mese cu continut redus si dese, iar dupa mancare cca 1, 5-2 ore sa nu faca activitati ce presupun contractii ale burtii. Nu ii va influenta negativ dezvoltarea si pe masura ce creste vor disparea accesele de "inecare".
Refluxul gastro-esofagian se pare ca este mai frecvent, in randul copiilor si adultilor care au accese de tuse fara explicatie, decat s-a diagnosticat in realitate. Da, se poate materializa in orice moment al zilei, deci la distanta de alimentare, si, in orice pozitie a corpului.
Ar ajuta-o daca ar servi mese cu continut redus si dese, iar dupa mancare cca 1, 5-2 ore sa nu faca activitati ce presupun contractii ale burtii. Nu ii va influenta negativ dezvoltarea si pe masura ce creste vor disparea accesele de "inecare".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: